Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nfs underground2 org. nie wlacza sie instalator.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam org. nfs u2, i po wlozeniu plyty nie wlacza sie instalator. Zobaczylem na 2 kompie i to samo. Plyta czysta. Skopiowalem pliki na kompa i zadnego nie idzie otworzyc bo błąd "nie wysylaj". Jak chcialem rozpakowac compressed to same bledy. Co to moze byc?

tupakedit.png
Opublikowano

Płyta nowa? jak tak to do reklamacji no to może być coś zle z płytą...

@Edit

nie nowa, kiedys dzialala. Dalem kumplowi ktory nigdy nie mial neta na swoim kompie i mu poszlo zainstalowac. a mi na 2 kompach nie dziala. a dodam ze kiedys dzialalo, ale byl format robiony. co moze byc zle.?

Jeżeli na 2 kompa nie działa to wina płyty... nic z tym nie zrobisz... może kumpel ci rozjebał płytę...

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

nie nowa, kiedys dzialala. Dalem kumplowi ktory nigdy nie mial neta na swoim kompie i mu poszlo zainstalowac. a mi na 2 kompach nie dziala. a dodam ze kiedys dzialalo, ale byl format robiony. co moze byc zle.?

tupakedit.png
Opublikowano (edytowane)

płyta może być uszkodzona, albo napęd ; d

Edytowane przez Nikodem2212

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

@UP

Napęd kurwa na dwóch komputerach? Ja pier...

Coś z płytą..

Do reklamacji? hahaha. Jak on gdzieś może z rok temu ja kupił, a poza tym oni nie będą się srać jak na bazarze gdzieś zajebał.

OndteAw.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...