Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zginęło 1000 mrówek?

Nanomix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten temat, to bardziej zabawa niż coś takiego jak "jedno pytanie - wiele odpowiedzi". Chodzi o wymyślenie zgonów 1000 mrówek, ale każdy zgon osobnej mrówki musi być inny. Nie zbyt trudne prawda? Myślę, że wszystko jasne dlatego ja może zacznę (będzie, to też przykład wyglądu waszych wpisów). 1 mrówkę rozdeptał człowiek

Czego człowiek nie robi ze złości...

674c8z.jpg

Szpanuje. Dajcie +

Opublikowano

11 Była na walce z karaluchem i wygrała, a potem jego ludzie ją zatruli hamburgerem z serem.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

14 przejechał autobus

Czego człowiek nie robi ze złości...

674c8z.jpg

Szpanuje. Dajcie +

Opublikowano

15

Gdy 15 mrówka całymi dniami napierdalała spacje w metinie, postanowiła zmienić coś w swoim zyciu , i napierdalała w minecrafta.

Z podniecienia wciągneła kilkoma krechami 4g amfetaminy i miała odpał. Myślała że jest w minecrafcie i postanowiła upolować pająka.

Poszła do jaskini pająków gdzie została zgwałcona i zarazona pajęczym HIV-em , pająki nie zjadły mrówki bo jebała rzygami.

Po powrocie do domu zastała kartęczke na jej mrówczym łóżeczku z napisem : "Widze cię" mrówka przestraszona uciekła do kuchni gdzie czekała na nią cała rodzina z niespodzianką i z tortem z okazji wyleczenia się z HCV i przejścia na pajęczy HIV. Mrówka tak sie przetraszyła , że zabiła skurwysynów a potem wysadziła całe mrowisko krzycząc "Chuj wam w dupe ! Skurwysyny !" i umarła.

63989389769756300986.png

Opublikowano

W ziemię przykurwił zajebiście wielki meteor i 1000 mrówek zginęło razem z planetą która przestała istnieć

s2c77Oa.png

Weteran
Opublikowano

19 uslyszala uslysza piosenki Justin Biebera

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...