Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamescom 2011 - co chcecie zobaczyć/usłyszeć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak nazwa tematu : )

Ją chciałbym zobaczyć gameplay z bf3 na konsolach oraz zobaczyć zapowiedź gta V ; )

Jutro konferencja EA : )

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Z pewnością GTA V, lub cokolwiek związane z GTA.

Tylko tyle mi do szczęścia potrzeba.

Konsole mam głównie pod GTA.

Tak po za tym to temat trochę bez sensu, ale skoro już napisałeś to korzystam i nabiję sobie tego jednego posta :)

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

GTA V, BF 3, Fifa 12, AC Revelations (cos jeszcze niz tyle co pokazali i niech do cholery dadza demowke. ;D)

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

konfa EA się skończyła o 17. Bf3 został pokazany na ps3 z co-op : ) Jednak DICE nie kłamali. Bf3 na konsoli wygląda elegancko a co-op będzie aż dla 3 graczy : )

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Chyba nie ;/ A gta V wyjdzie w 2012 :P Uncharted 3 w październiku , assasins creed chyba w grudniu , bf3 chyba w październiku , mam od chyba 2 tygodni uncharted 2 i jedyne co mi sie w niej nie podobało to ten potworek w jaskini lodowej :P Wkurzający nie dało sie go zabić chyba za 20 dedłem go ^ ^ trochę całość w uncharted 2 słabo chodzi , to znaczy że nie ma jakiegoś przełomu itd zaskoczeń , chodź czasami sie zdarzają ^ ^ moje ulubiona misja to ta z pociągiem w dżungli ^ ^ , rozpisałem sie :P i tak nie mam kasy ale jak zarobie kupuje na 100% uncharted 3 :D

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .