Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keyloggery - Potrzebne ksiązki, artykuły, publikacje związane z tym tworem...:P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich serdecznie. W tym roku będę bronił pracy licencjackiej i mam problem ze znalezieniem materiałów do stworzenia owej pracy. Tematyka jaką się zajmuje to cyberprzestępczość a dokładnie - Keyloggery, ich tworzenie i sposób działania. Prośba jest następująca: Każdy kto zna jakieś książki i publikacje związane z tematyką keyloggerów bądź łamania haseł proszeni są o zamieszczenie w tym temacie tytułu, autora lub pomocnych informacji. I od razu mówię - już szukałem i jest ciężko. Ponadto oczywiście możecie pisać jakieś strony internetowe ale to muszą być jakieś zaufane strony a nie fora i wypowiedzi ludzi którym wydaje się ze coś wiedzą :) Będę ogromnie wdzięczny za książki i artykuły z jakichś czasopism komputerowych. Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Sealtiel

Chętnie pomogę, jeśli będę umiał.... Jeśli nie będę umiał to powiem prawdę, a nie będę pomagał na siłę.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Lol ? Are you fucking kidding me ? To po cholere studiowałeś i brałeś taki temat pracy licencjackiej ? Nikt ci nie poda takich materiałów i ze swojej strony dodam, że taka osoba nie powinna być studentem. Tfu ! Student samodzielnie zdobywa materiały, samodzielnie pisze swoją pracę. Nie prosi o pomoc na forach typu MPC.

Tu są pisane CHEATY , HACKI a nie KEYLOGGERY , TROJANY , WIRUSY itd.

Niezły fail :/.

jqeuR.png

Opublikowano

Lol ? Are you fucking kidding me ? To po cholere studiowałeś i brałeś taki temat pracy licencjackiej ? Nikt ci nie poda takich materiałów i ze swojej strony dodam, że taka osoba nie powinna być studentem. Tfu ! Student samodzielnie zdobywa materiały, samodzielnie pisze swoją pracę. Nie prosi o pomoc na forach typu MPC.

Tu są pisane CHEATY , HACKI a nie KEYLOGGERY , TROJANY , WIRUSY itd.

Niezły fail :/.

Niezły fail to ty zaliczyłeś, on napisał, że potrzebuje pomocy w pisaniu pracy i dał to w odpowiednim temacie, gdzie pisze się o pracach z biologii, więc nie wiem co ma do tego to, że na tej stronie są pisane cheaty i hacki? Pisze tutaj, bo wiele osób z tego forum ma znajomość w tych tematach. Ja osobiście nigdy takiej książki nie znałem, ale polecam koledze jakąś książke o historii hakerstwa, szkodliwego oprogramowania, w której powinien znaleźć wiele informacji.

Opublikowano

@UP

Słuchaj. Są biblioteki, jest internet wiec chyba umie sobie znalezc materialy prawda ? Jesli wchodzi na forum i zaklada temat by mu zalatwic materialy tzw. "pomoc w pisaniu" , to nie wiem jakim cudem on studiuje informatyke. Ten temat obnaża jego lenistwo oraz brak samodzielnosci w pisaniu wlasnej pracy .

Jak bedzie chcial robic magisterke to niestety, ale magisterka wiaze sie z tym, ze musi rozwinąć tą pracę co pisal na obrone licencjatu ;). Jestem ciekaw czy wtedy rowniez bedzie blagac forum o materialy.

Jeszcze tematy uczniow podstawowki, gimnazjum i liceum moge zrozumiec, ale od studenta co konczy studia ? Sorry, ale dla mnie bylby to wstyd.

jqeuR.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

@UP

Słuchaj. Są biblioteki, jest internet wiec chyba umie sobie znalezc materialy prawda ? Jesli wchodzi na forum i zaklada temat by mu zalatwic materialy tzw. "pomoc w pisaniu" , to nie wiem jakim cudem on studiuje informatyke. Ten temat obnaża jego lenistwo oraz brak samodzielnosci w pisaniu wlasnej pracy .

Jak bedzie chcial robic magisterke to niestety, ale magisterka wiaze sie z tym, ze musi rozwinąć tą pracę co pisal na obrone licencjatu wink.gif. Jestem ciekaw czy wtedy rowniez bedzie blagac forum o materialy.

Jeszcze tematy uczniow podstawowki, gimnazjum i liceum moge zrozumiec, ale od studenta co konczy studia ? Sorry, ale dla mnie bylby to wstyd.

@Up

Po pierwsze właśnie szukam materiałów pisząc na forach i nie tylko. Po drugie gdybym był leniwy wybrałbym egzamin a nie pracę. Po trzecie nie jestem studentem informatyki ( nie wiem skąd wniosek, że akurat ten kierunek kończę). Po czwarte jeśli temat nie został zamknięty przez moderatorów to znaczy ze został zaakceptowany i jest zgodny z treściami forum. Ponadto jeżeli nie masz jakiejkolwiek wiedzy na temat publikacji w tym zakresie to po co się udzielasz pod moim tematem? Brak taktu czy kompleks?

A i jeszcze jedno. Magisterka wcale nie musi wiązać się z rozwinięciem pracy licencjackiej.

Edytowane przez Sealtiel

Chętnie pomogę, jeśli będę umiał.... Jeśli nie będę umiał to powiem prawdę, a nie będę pomagał na siłę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...