Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Update

corpsexxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie moze przez ostatnie dni spotkal sie z was z problemem z ktorym sie takze borykam...mianowicie nie chce mi sie wogole polaczyc z serwerem ani zrobic update, slyszalem ze podobno serw chodzi i nie wiem co zrobic.

Opublikowano

Wlasnie mam wszystko powylaczane i nic to nie daje;/ a dziala wogole global czy jest jeszcze przerwa w jego funkcjonowaniu? Sprubuje najnowszego clienta sciagnac moze cos to da:)

Opublikowano

ja wczoraj wyprałem wingi +L a dzisiaj nie mam nic :) a na forum piszą że webzen daje ban za afk boty tak więc gl, z tego co pamiętam to przed k2 jak był webzen i 1x exp 250lvl biłem około 1,5 roku ^^

2006-2010

Opublikowano

wiecie chociaz za co dostaliscie te bany?

ja na przyklad nie logowalem sie od tygodnia, a mimo to i tak mnie zbanowali, bez podania przyczyny itp

nie zadali sobie nawet tyle trudu zeby napisac maila

zastanawiam sie czy nie przejsc sie po spotach, spisac liste afkerow i slac tickety metoda ctrl-c ctrl-v

gdyby wiecej ludzi tak zrobilo webzen musialby zmienic polityke dotyczaca botow, albo zbanowac 90% graczy

Opublikowano

zobaczcie, Omenica jest na liście zbanowanych postaci a ja przed chwilą elfa o takim nicku założyłem :) i nie czytajcie że podobno konta są usuwane z bazy bo jeśli by były to bym też mógł założyć SM o takim samym nicku jak wcześniej, na mnie założe się reporty strzelali ci którym servery zniszczyłem bo grają teraz na valhali, coż ja sie łatwo odrobie bo dużo nie straciłem - bo dużo nie miałem ze względu na tyle ile grałem

AFK = Ban taki mamy temat dnia więc ostrożnie forumowicze

2006-2010

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
ja wczoraj wyprałem wingi +L a dzisiaj nie mam nic :) a na forum piszą że webzen daje ban za afk boty tak więc gl, z tego co pamiętam to przed k2 jak był webzen i 1x exp 250lvl biłem około 1,5 roku ^^

Za afka bana nie dostaniesz chyba ze masz full bota co nawet skarpetki pierze ^^

PS.380lv w tamtych czasach wbilem w 9 miesiecy.

Nie ma to jak pro wypowiedzi ;)

Pzd.