Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Premka z playspan co zrobic zeby dostac promocoda?

sssss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

pierwszy raz kupilem na playspan golda 30 dni i mam pytanie co zrobic zeby dostac te promocody?

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

okey dzieki macie plusy a jeszcze jedno w ile oni mi dadza odpowiedz 1 dzien 2dni godzina 2 godziny?

@@@ edit

lol 6 dni + omg ok dzieki ;/

Opublikowano

@UP

Ojj obawiam się, że nie odpiszą tak szybko.

Naprawde musisz czekać z 6 dni +.

Oni mają sporo spraw na głowie i tak szybko nie odpiszą.. : /

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

post-128969-0-82777300-1313441375_thumb.jpg

dostalem takie cos tlumaczenie jest nastepujace

Dziękujemy za skontaktowanie War Rock Customer Support Team! Dziękujemy za poświęcenie czasu na kontakt z nami.

Jesteśmy świadomi problemu z graczy nie otrzymuje kody promocyjne z Promocji. Po zbadaniu okazało się, że jesteś uprawniony do otrzymania 2 kody promocyjne do zakupów. Niestety, nie jesteśmy w stanie dodać kody promocyjne na konto. Jednakże, należy wybrać broń z poniższej listy i będziemy mogli dodać go do spisu konto:

XM8 - 30 dni

CX4 Storm - 30 dni

Kamakazi - 30 dni

AW50F - 7 dni

Javelin - 30 dni

Jeżeli jesteś niezadowolony z wyżej wymienionych broni, masz również możliwość wyboru 10.000 dinarów za każdy kod promocyjny masz prawo.

Serdecznie przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym problemem i dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość. Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy, prosimy zgłosić inną bilet, a my chętnie pomożemy. Jeszcze raz dziękuję za kontakt. Mamy nadzieję, że nadal cieszyć się swoim doświadczeniem w War Rock!

i mam pytanie co napisac im i jak zeby mi dali np 2x aw50f bo tego w tucie nie bylo prosze o pomoc

Opublikowano

post-128969-0-82777300-1313441375_thumb.jpg

dostalem takie cos tlumaczenie jest nastepujace

Dziękujemy za skontaktowanie War Rock Customer Support Team! Dziękujemy za poświęcenie czasu na kontakt z nami.

Jesteśmy świadomi problemu z graczy nie otrzymuje kody promocyjne z Promocji. Po zbadaniu okazało się, że jesteś uprawniony do otrzymania 2 kody promocyjne do zakupów. Niestety, nie jesteśmy w stanie dodać kody promocyjne na konto. Jednakże, należy wybrać broń z poniższej listy i będziemy mogli dodać go do spisu konto:

XM8 - 30 dni

CX4 Storm - 30 dni

Kamakazi - 30 dni

AW50F - 7 dni

Javelin - 30 dni

Jeżeli jesteś niezadowolony z wyżej wymienionych broni, masz również możliwość wyboru 10.000 dinarów za każdy kod promocyjny masz prawo.

Serdecznie przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym problemem i dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość. Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy, prosimy zgłosić inną bilet, a my chętnie pomożemy. Jeszcze raz dziękuję za kontakt. Mamy nadzieję, że nadal cieszyć się swoim doświadczeniem w War Rock!

i mam pytanie co napisac im i jak zeby mi dali np 2x aw50f bo tego w tucie nie bylo prosze o pomoc

No to napisz takiego samego Ticketa tylko jeszcze do tego dopisz ze chcialbyts to AW50F.

@2xUP

Tak powinienes dostac Promo.

@UP

To nie na temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...