Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OrientalMT2[PL][DEDYK]

Ekskluzyjny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Milion razy reklamowany ,odgrzewany kotlet do tego bez smaku...

Nie polecam

@down

Za wolno ,sorry kolego.

Edytowane przez robo12

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

O ile pamiętam to ten, na którym trzeba broszurek bardzo dużo na epickie i jest mało szans na ulepszenie.

E tam, lepiej pograć na innych.

Naprawił bug z zbroją? Bo wcześniej inni porobili sobie zbroję z wbudowaną magią i jeszcze w magią w bonusach.

Opublikowano

Naprawił bug z zbroją? Bo wcześniej inni porobili sobie zbroję z wbudowaną magią i jeszcze w magią w bonusach.

To nie jest bug, tak samo masz na pl czy innych serwerach z syrkiem itp.

Serwer generalnie był by wart grania na nim gdyby nie te sprawy z administracją no jeszcze teraz kszy na prywatnej postaci ciska każdego (może ma 6/7b)

bo z dość sporym abs (20% budda 45% abs na strzały) składa mnie na 1 skila przy 30k hp, nikt inny tak dużo nie bije bo nie ma takiej możliwości (ale admin może wszystko, zapewne mnie po tym zbanuje).

Do Cannabisa nic nie mam, jak grał było 500osób online czasem ;p Po tej aferze większa część serwera (mówie tu o graczach z większym poziomem którzy grali od początku serwera) przestała grać. Nie wiem o co chodzi z tymi sprawami z ShaRRam'em ale fakt faktem członków jakoś nie potrafi sobie dograć przez co serwer dużo traci ;/

beznazwy1ef.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...