Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć .!!!

Mam duży problem , grałem bardzo długo w minecrafta lecz mój komputer domagał się formata . Po formacie MC mi nie działa tutaj ss w czym jest problem : http://imageshack.us/photo/my-images/863/beztytuudw.png/ Widzę tylko coś takiego . Pragnę razem z kolegami grać na 1 z serwerów ale nie moge ponieważ textury mi się nie wgrywają na singlu jak również na muti . Przed formatem było wszystko OK. Na innych forach pisali że to wina Directa Lecz mam najnowszego . Bardzo was proszę o pomoc . Jeśli ktoś rozwiąże mój problem codziennie będzie zbierał odemnie plusiki :) Proszę was o pomoc i sorki za błędy i powtórzenia :)

Pozdrawia was :

BekonekDG :)

Opublikowano

Podaj specyfikacje sprzętu, RAM, procesor, kartę graficzną. Prawdopodobnie problem leży w tym ostatnim - nie masz zainstalowanych dobrych sterowników. Spróbuj też zaktualizować Javę :)

Opublikowano

klikasz prawym przyciskiem myszy na "Mój komputer" i wybierasz właściwości, tam będzie procesor i ram podany ;)

Opublikowano

Jak dla mnie to masz coś z karta graficzną. Sprawdź sterowniki czy masz najnowsze.

Podobnie miałem z cs'em

"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" - Józef Piłsudski

Opublikowano

Na pulpicie prawym na mój komputer właściwości i ja tam ma 2 zakładki Ogólne i Skrót i tam nie ma nic podane o ramie ponieważ ja mam skrót do mój komputer a ten orginalny mój komputer usunełem i mam tylko skrót .

Nie wiem czy to co pomoże ale Cs w grafice Open GL też mi nie działa .

Opublikowano (edytowane)

Nie zaczynamy zdania od " a więc " ale ja zacznę ;p . A więc Reinstall nie pomógł , wgranie nowych textur tez nie pomogło , sterowniki do mojej karty Ge Force Fx 5200 są dobre . Jakieś inne propozycje ??

@@EDIT

Prawdopodobnie wina leży w OpenGL zainstaluje i dam edita :)

@EDIT

Instalacja OpenGl skończyła się tak : zresetowałem kompa i ... Rozpixelowany ekran 2 kolory różowy i niebieski + 1 ikona na cały ekran czyli failed ;/

Edytowane przez BekonekDG
Opublikowano

To może być wina minecraft.net ( jeśli masz pirata ) mi ostatnio nie działała JAVA i nie mogłem grać Tu masz link może pomorze !

32-bit : http://www.java.net/download/jdk7/archive/b124/binaries/jdk-7-ea-bin-b124-windows-i586-06_jan_2011.exe

64-bit : http://www.java.net/download/jdk7/archive/b124/binaries/jdk-7-ea-bin-b124-windows-x64-06_jan_2011.exe

PS : Zbieram Plusy ! :) :)

Opublikowano

@ FaceBusterPL Jeśli spaliła by się karta graficzna to wszędzie by miał taką grafikę.

@ McKavish Przy błędach z minecraftem reinstalacja gry , javy i sterowników karty graficznej to podstawa.

Tu prawdopodobnie winne mogą być sterowniki do karty graficznej ale bez pełnej konfiguracji komputera jaki masz to za dużo się nie pomorze. A żeby sprawdzić procesor i ram robi się tak. Mój komputer -> Wyświetl informacje o systemie i tu .