Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent na 18 na szybko

wilku93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapomniałem o 18 mojej przyjaciółki która jest dzisiaj :| potrzebuję jakiegoś prezentu na szybko, nie alkohol ani rzecz materialna bo nie chce mi sie szukać co myslicie o kupieniu masażu w jakimś gabinecie ? ;p

Opublikowano

misia, kwiatki, to co UP xD

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Jak nie alkohol na 18stke to co???

A jak niue alkohol to cos zwalowego,bo 18stka jest jedna i dla brechy kup jej na jakies gacie z kutasem , albo dildo jakies:D

@@@wILKU JA JEBIE SIEDZISZ W DOMU I PISZESZ NA FORUM ,ZAMIAST KURWA WYJSC I SIE NA MIESCIE ROZEJRZEC.

Sory za Caps ,niechce mi sie juz poprawiac:)

A tak wogule ,moze na dzien po 18stce jakis fajny film i lody w parku?

Prawie jak z laska , ale dziala ,zreszta niemasz sie co wstydzic jak to twoja przyjaciolka

Opublikowano

KURWA czy wy wiecie co to rzeczy materialne ? nie alkohol bo operacje miała, na razie co przychodzi mi do głowy to jakiś gabinet spa, masaż czy cuś

Opublikowano

Pizze jej kurwa zamów

@Edit

albo jak nie rzeczy materialne to może duchowe dildo ?

@Edit2

albo konto w Metinie <FuBu sella za 30k euro>, nie materialna rzecz B)

Opublikowano
lody w parku?

Raczej loda w parku :D

A tak wogóle , może do kina bilet na jakiś film :D

Nie wiem co tera leci , może smerfy xD

Żartuje.

Ale SPA nie jest takie złe + do tego jakiś mały upominek to się nie obrazi :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja pie*dole co wy macie z tym dildo? Jak byś Cie kutasów za przeproszeniem nie mieli, ani dziewczyny, czy coś obok tego. Bo jak czytam to tak sobie myślę właśnie. SPA to dobry pomysł :). Albo zabierz ją gdzieś na wycieczkę :) Do Francji albo coś.

Opublikowano

Kajdanki z futerkiem.

Lub wieeeeelki bukiet kwiatów.

Zafunduj jej dzień w parku rozrywki lub na kręglach, płać za nią i niech sie dobrze bawi.

Moze to być np. dzień lub dwa po jej urodzinach ;]

63989389769756300986.png

Opublikowano

Nie rzeczy materialne ? To jakie kur*a ? Duchowe ? Może załatwisz jej spowiedź u księdza

Jak nie masz pomysłu to daj kasę... Albo daj jej kopertę , w której będzie bilet do Maczupikczu - dalej materialne...

Możesz ją gdzieś zabrać ... Pojedź z nią do Paryża/Rzymu/na Wawel , czy gdzie ci się usra ^^

Chyba ,że ma chłopaka to dupa zbita. Tylko te "materialne" rzeczy zostają

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

kup jej premke gold 180 dni do warrocka, jak gra xD

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

NIe rozumiem co do cholery chcesz jej dac na urodziny jak ma to nie być żecze materialna... namaszczenie u księdza?

No kurde jak prezen to chyba wiadomo ze musisz za niego zapłacić czyli co byś nie wybrał bedzie to materialne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...