Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Zamierzali odbić spota... :(

4h4

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Koledzy chyba zamierzali odbić spota. No ale coś im nie wyszło :/

0810080939.jpg

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

hehe dobre :D

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hahahahhah 'poczekaj az wstane' 

najs, dobre takie akcje są, gdy przychodzi jakas ekipa a tu rozkurwiasz ich jak gówno 

Własnie , najlepsze są te sytuacje kocham tych naapków :]

PS: Zrób biologa to będzie kozacko :))

Bywalec
Opublikowano

"Nie szata zdobi człowieka" Oni 105+ hwangi itp.. ja bezbronna ninja 90 w szmaragdziku ;d expiłem sobie a tu nagle zaczynają w 3 mnie lać to postanowiłem im pokazać kto tu rządzi xD

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

N1.

Ale pewnie wstali ze 3-4 razy i sobie poszli, wyzywająć, że "Twoja MATKA!..." ..jest taka, a nie inna! xD

To jest najlepsze, ale jeszcze lepsza są akcje, jak np. sobie expie w v2 na szponikach.

Przylatuje jakiś kozak ninja na koniu, bierze pelerynkę i "pyk", leży nie ubijając ani jednego pajączka. :P

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Heheh dobre :). Pamiętam stare czasy na Diamondzie. Daggerek 95 w hwangu i kładłem po koleii jak szli. Pozdro dla zmcPozdro. Może któryś nap zobaczy. Szkoda że skończyliśmy grę tam, fajnie było, top1 , no teraz niby top3 a nie gramy od sierpnia.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Hahaha:)

Dobrze ze nie pisali ze DMG bo jak zawsze ktoś mi na spota ładuje dupsko i jak go zabije to widzę "dmg dmg masz bana"=)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...