Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Blokada konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam gralem sobie (ja bez hackow) i nagle moj kolega chcial zagrac na tym serwie wiec dalem mu troche kasy na eq i wyexpilem do 30lv i po kilku dniach on dostal bana i potem ja za powiazane konta prosze o pomoc moge jakos sie odwolac?

Opublikowano

witam gralem sobie (ja bez hackow) i nagle moj kolega chcial zagrac na tym serwie wiec dalem mu troche kasy na eq i wyexpilem do 30lv i po kilku dniach on dostal bana i potem ja za powiazane konta prosze o pomoc moge jakos sie odwolac?

Pewnie dałeś mu dużo kasy i dlatego ban .

Opublikowano (edytowane)

dalem mu cos okolo 5kk -.- a na s13 exandrosie nawet ku aura za tyle nie pojdzie ;/

A kolega nie używał hacków ? Może sprawdzili że go expiłeś i dałeś kasei i to że to twoja postać .

@ Up szybszy

Edytowane przez PoweRade™
Opublikowano

A kolega nie gral przypadkiem na hacku...?

no wlasnie gral a co ja mam z tym wspolnego u mnie nie hackowal ;/

A kolega nie używał hacków ? Może sprawdzili że go expiłeś i dałeś kasei i to że to twoja postać .

@ Up szybszy

a moge sie z tego odwolac jakos ;/ ? bo kurde 61lv stracilem ;/

Opublikowano

no wlasnie gral a co ja mam z tym wspolnego u mnie nie hackowal ;/

Ale go expiłeś i dałeś kasę to myśleli że to twoje konto . Pisz do suportu może wyjaśnisz ale marne szanse.

Opublikowano

Ale go expiłeś i dałeś kasę to myśleli że to twoje konto . Pisz do suportu może wyjaśnisz ale marne szanse.

a moglbys mi np podac co mam napisac bo niechce wypasc na dziecko sry ale mam tylko 12lat wiec wiesz ;/

Opublikowano

napisz tak

Witam. Mój przyjaciel zechciał zagrać ze mną na serwerze. Administracja się pomyliła myśląc, że konto które było logowane z mojego ip jest moje. Proszę o odbanowanie obu postaci. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej wiadomości pozdrawiam twój nick/imię . liczę na +sy ;d

Combat 18.

Opublikowano

napisz tak

Witam. Mój przyjaciel zechciał zagrać ze mną na serwerze. Administracja się pomyliła myśląc, że konto które było logowane z mojego ip jest moje. Proszę o odbanowanie obu postaci. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej wiadomości pozdrawiam twój nick/imię . liczę na +sy ;d

i za co go minusujecie za to ze pomaga (wyrownalem ci :) zara dam jeszcze 1 plusa zebys byl na swoim :D)

Opublikowano (edytowane)

napisz tak

Chyba zle zrozumiales za co on ma bana-nie za multikonto bo to nie jest karalne.

@do autora

Nie pisz tego bo to nic nie wyjasnia a co najwyzej cie osmiesza.A juz napewno nie odbanuja obu postacixD

@down

Co sie napinasz...

On dostal bana za powiazane konta tzn pomysleli, ze ten jego kolega(on gra na innym kompie to ma inne IP raczej) co go expil i dawal mu kase to jest jego postac.A ze na tym 30 lvl byly uzywane hacki to i na 61lvl dostal.

Musi sie tlumaczyc, ze to nie jest jego konto i posic o odbanowanie tylko tego 61lvl a nie obu.Wkoncu to nie jego wina, ze ma kolego ktory cisnie na hacku.

btw

dimdus a ty z jakiej paki wpadles i dales kazdemu minusy...?

Edytowane przez Sivelt
Opublikowano

hmmm no racja to napisz to żeby się nie ośmieszyć dzieciaku. bo ty najlepiej potrafisz pomagać w ten sposób "tak jak up" c'nie ? i tylko daj plusika no daj plusika -.-" . ja się chociaż postarałem. i to ty nie zrozumiałeś tematu więc żegnam z tematu ;x

@topic. napisałeś już ? jak napiszesz to musisz być gotowy, że odpowiedzą w przeciągu 48-72 godzin.

Combat 18.

Opublikowano (edytowane)

Jak mieliście konta na tym samym e-mailu to ban leci na cały e-mail.

[ za dawanie kasy dla kogoś nie ma bana ^^ ]

Edytowane przez xxBoBxx

Dota 2 > Lol

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...