Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się was spytać dlaczego pojawia mi się czarny ekran jak tylko wgram jakiegoś mod'a.Oczywiście wiem jak to naprawić , lecz irytuje mnie cały czas ta sama fabuła gry , dlatego też postanowiłem pobrać moda.

Przy okazji pobrałem Mod Loadera żeby jakby coś był . A tutaj taki errorek że pojawia się taki niebieski komunikat że coś tam crashed minecraft i piszę nazwę moda przez którego został zcrashowany mc . Oczywiście jak tylko zobaczyłem nazwę tego moda zacząłem go usuwać i oto jest problem . A jest on taki : wykasowałem cały folder Minecraft.jar , wszedłem w minecraft nacisnolem force update żeby utworzył mi się nowy folder winrar'a pod nazwą "minecraft.jar"

Dobra a więc zaczołem instalować całkiem inny Mod . Lecz gdy go tylko wrzuciłem znowu zaczęły się schody ponieważ gdy chce odpalic Minecrafta to pojawia się czarny ekran i po 5-10 sekundach znowu się pojawia ten sam komunikat co na początku , nawet z tym samym crashem przez tego samego moda.

*Mod przez którego się crashował mc to Millionere czy coś takiego .

*2 pod którego chciałem zainstalować to RPGminecraft

mca.png
Opublikowano

To zrób force Update, 2 rzecz to NAJPIERW USUŃ META-INF dopiero zaistaluj moda. I będzie działać.

Mówie ci Najpierw Usuń Meta-INF w minecraft.jar a dopiero później zaistaluj moda ModLoaderem.

xxx