Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Logowanie na nowym koncie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. stworzyłem 1 konto sobie i dałem GM itd. Następnie wgrałem pliki DurableMT2 i jak tworze nowo konto to po zalogowaniu mam coś takiego : http://iv.pl/images/61777387037954061848.jpg

Czego to może być przyczyną i jak to naprawić ?? Jak robie konto przez normalną reje to samo się robi. Także moje pytanie się kieruje do tego najbardziej jak to naprawić żeby normalnie wszystko działało. Na tym screnie każda postać ma 0 level i bez nicku. A jak na którąś z nich wejde to jest cały czas ładownie gry i pasek nic się nie przesuwa. Jak to naprawić żeby konta normalnie działały.Bardzo proszę o pomoc Dam + i 5 :) . Pozdrawiam.

Edytowane przez pykuu
Mentor
Opublikowano

Witam. stworzyłem 1 konto sobie i dałem GM itd. Następnie wgrałem pliki DurableMT2 i jak tworze nowo konto to po zalogowaniu mam coś takiego : http://iv.pl/images/61777387037954061848.jpg

Czego to może być przyczyną i jak to naprawić ?? Jak robie konto przez normalną reje to samo się robi. Także moje pytanie się kieruje do tego najbardziej jak to naprawić żeby normalnie wszystko działało. Na tym screnie każda postać ma 0 level i bez nicku. A jak na którąś z nich wejde to jest cały czas ładownie gry i pasek nic się nie przesuwa. Jak to naprawić żeby konta normalnie działały.Bardzo proszę o pomoc Dam + i 5 :) . Pozdrawiam.

Kliknij na tabelke Player -> Konsola -> Wklej to :

To jest ukryta treść, proszę

Póżniej wejdz w account -> konsola -> i wklej to

To jest ukryta treść, proszę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...