Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sposób na yangi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem tu nowy więc witam wszystkich userów :) W Metina 2 zacząłem grać niedawno. Chciałbym poznać jakie są sposoby na zdobycie dużej ilości yang. Czytałem, że hack na takie coś nie istnieje wiec szukam innych szybkich sposobów bo nie ukrywajmy chciałbym sobie dorobić ponieważ widzę, że masa ludzi kupuje to na allegro. Stąd moje pytanie jak szybko zdobyć dużą ilość yang? Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi

Opublikowano

Fish bot , Drop na imha 5-11 lvlem z dobrym eq dropisz tam riby ;)

bardziej polecam fishbota , poszukaj na forum fishbot by erpel 3.1.0

Nie chce + ani - chociaż jak już musisz dać to daj + ale najbardziej zależy mi , abyś kliknął w www.pajacyk.pl i kliknął w brzuch pajaca :) Pomóż głodnym dzieciom

Opublikowano

No dobra ale widzę, że do fisha to potrzeba 30 level a ja mam 2 postacie jedna na 12 drugą na 7 bodajże. I czytałem coś o tych botach co walczą za mnie to muszę nowe konto stworzyć czy moge ustawic na te co mam postacie? I jeszcze pytanie co do fishbota: to się ustawia tylko na noc czy może lecieć cały dzień? I co z tym hackshieldem bo chyba też to mam

Opublikowano

Owszem jest bot który za ciebie expi ale jest płatny. Darmowy jest tylko 2 godziny dziennie od 07:00 - 08:00 oraz 16:00 - 17:00 i wtedy możesz go używać ;)

http://www.easymetin2.com/pl/homepage.html - tu masz link do expbota

http://www.mpcforum.pl/topic/377793-tutdl-fishbot-m2fish-310-by-erpel/ - tu link do fish bota i w tym temacie masz jak zablokować hackshield

do expbota nie trzeba blokować hackshielda

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli chcesz naprawdę dużo zarobić to użyj:Chińskiego Farmbota+Dobry serwer dedykowany +po znajomości musisz sobie załatwić clientless dzięki któremu odpalasz bota bez uruchamiania metin2 i rób mase farm botów.Jeżeli masz więcej pieniędzy to możesz zatrudnić serwis i grupę ludzi dzięki którym będą sprawdzać boty i kontrolować finanse.

Edytowane przez BadBoyX
Opublikowano

Jeżeli chcesz naprawdę dużo zarobić to użyj:Chińskiego Farmbota+Dobry serwer dedykowany +po znajomości musisz sobie załatwić clientless dzięki któremu odpalasz bota bez uruchamiania metin2 i rób mase farm botów.Jeżeli masz więcej pieniędzy to możesz zatrudnić serwis i grupę ludzi dzięki którym będą sprawdzać boty i kontrolować finanse.

A możesz to bardziej rozwinąć?

Pasjonat
Opublikowano

łooo jezu , dziecko , widze ze straciles lata swojego dziecinstwa : D nie znam osoby ktora by w to nie grala :D ( niestety , wszyscy to debile ale da sie przezyc ; D )

Opublikowano

łooo jezu , dziecko , widze ze straciles lata swojego dziecinstwa : D nie znam osoby ktora by w to nie grala :D ( niestety , wszyscy to debile ale da sie przezyc ; D )

Heh wiesz internet mam od roku więc nie miałem za bardzo okazji grać wcześniej :) Natomiast teraz jestem dorosły i bardziej patrzę na tą grę jako na potencjalną możliwość dorobienia sobie niż na kwestie zabawy ponieważ od zawsze fascynuje się grami z świetną oprawą graficzną a w tej jak widać takowej nie ma :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...