Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup Minecrafta

jasnygwint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Przymierzam się do zakupu Minecrafta od pół roku i w tym sęk, że jakoś zawsze coś wypadało itd. Opłaca się jeszcze kupić Minecrafta? Premiera została już zapowiedziana. I gdzie najlepiej kupić Minecrafta?

Opublikowano

Opłaca się. Jak nie kupisz teraz, to po premierze będziesz bulił +/- 100zł, a teraz kupisz za ok. 45zł na KontaGier.pl. Tanio i bezpiecznie, sam kupowałem i jestem zadowolony ;)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Nigdy nie kupuj na Allegro! Niby są dobre komentarze ale coś może być nie tak. Kupuj Z Minecraft.net jest najpewniej, chociaż na kontagier.pl są oryginalne gift Cody i można tam kupić. Mój kumpel kupił na KontaGier i dostał zły kod ale na następny dzień dostał drugi prawidłowy :)

xxx

Opublikowano

Co niby jest źle z allegro? Wszyscy znajomi kupowali tak jak ja z allegro, i wszystko dobrze... Może jak kupujecie tam, gdzie są oferty za 30zł bądz 2 gift code w cenie jednego, to może i wam przysylają złe czemu się nie dziwie...

Ja w 100% polecam Allegro, jeśli się boisz tam kupować to minecraft.net.

++

Opublikowano

Co niby jest źle z allegro? Wszyscy znajomi kupowali tak jak ja z allegro, i wszystko dobrze... Może jak kupujecie tam, gdzie są oferty za 30zł bądz 2 gift code w cenie jednego, to może i wam przysylają złe czemu się nie dziwie...

Ja w 100% polecam Allegro, jeśli się boisz tam kupować to minecraft.net.

Popieram tutaj kolege, jeśli kupicie nie wiem np za 9 zł gifcode to na pewno nie dostaniecie.

Opublikowano

Polecam allegro a jak chceż mieć pewność, że cie nie oszukają to minecraft.net po premierze będziesz płacić ponad 70 zł

virttu.png

zlzr7r.png

Opublikowano

Ja kupiłem na allegro i kod dostałem po 5 minutach. Na allegro polecam kupić tylko trzeba dokładnie przeczytać opis. Bo nie którzy sprzedają fałszywe.

Opublikowano

Nie polecam zakupu na KONTAGIER !!! 2 tygodnie temu u nich kupiłem a teraz wyskakuje mi USER NOT PREMIUM !!! Odradzam zakup u nich !!!

Opublikowano

Ja kupiłem na allegro, o 19.30 jakoś tak zrobiłem przelew internetowy, a po 10 min dostałem na emaila GiftCoda.

Zapraszam na moj kanal YouTuBe www.youtube.com/xXjacek2010jacekXx

Opublikowano

Jak kupiłem na konta gier 44.99 zł dokładnie. A na minecraft.net jest około 60 zł (chyba)

Pozdrawiam Thadel.

Cześć.

Opublikowano

Nie polecam zakupu na KONTAGIER !!! 2 tygodnie temu u nich kupiłem a teraz wyskakuje mi USER NOT PREMIUM !!! Odradzam zakup u nich !!!

Masz user not premium bo nie wpisałeś Gift Coda pewnie... A WGL JEŚLI DALI CI ZŁY TO NAPISZ O PRAWIDŁOWY.... Takie rzeczy kieruje się na policję, tyle że jeśli odczekałeś 2 tyg to może być lipa....

xxx

Opublikowano

Ja na kontagier wysłałem pocztą we wtorek o 10 przysłali koło 15-19 czwartek 2 dni.Bardzo się opłaca i tanio

sprawdzone.

^

/ \

|

Kopsnij Lubię to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...