Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Yang Sellerzy

MiejskiZul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odkąd zniknęły te boty o nickach:sreetyew,ewtewytq226 itp to do którego YangSellera napiszę to mówią że brak dostawców na PL szczególnie na S24,bo im konta banują GM.Mam pytanie jak myślicie kiedy wrócą dostawcy z yang?Bo wcześniej szybko był dostawcy i yangi były błyskawicznie.

ROZMOWA Z DOSTAWCĄ

f286408078f4cbfe.jpg

Opublikowano

wątpie że boty wrócą szybko nie dawno widziałem botki na s14 expiły na psach ale nie widać ich zeby w m2 biły i shopow z małżami też nie ma zapewne zostały zbanowane wiec dopóki gmi nie zaczną się obijać raczej nie bd botów ;/

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

na s11 są w m1. dzikie psy, m2 zaprzysiężnione m2 generały . ;>

Pustynia ; >>

Więc u nas wciaz są boty ;>

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Hehe,tak jak chcieliśmy się pozbyć botów teraz zróbmy protest że,chcemy powrotów botów żeby były yangi :)

Opublikowano

Szkoda..

Ja chcę by boty wróciły.

Marmury poli kiedyś 1kk ;/

A teraz 100-150kk...

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Ludzie nauczcie sie grac myslicie ze najlepszy sposob jest kupowac yangi?!?!?!?!?! Lepiej jest samemu zarabiac lenie... <_<

Opublikowano

Jesteś aż takim nie umiejętnym dzieckiem że musisz Yangi na allegro kupować?!

Żal mi takich dzieci naprawdę do niczego sam w życiu nie doszedłeś?

Opublikowano

Ja tam się cieszę, że chińskich botów nie ma, bo teraz przynajmniej można bez problemu yangi na allegro sprzedawać za "dobre" pieniądze (100kk - 15zł allegro), a jak były chińczyki to 5zł nie były warte -.-

Opublikowano
Niech te boty idą w chuj kurwa one spierdoliły PL-a. Czekam tylko żeby pl wrócił do normalności żeby kontynuować na nim grę.

Spokojnie -.- Lepiej nie wracaj na pl-a jak nie chcesz dostać bana "swoim pismem" .

Kontynuować grę możesz nawet teraz -.- Przynajmniej na poty nie będziesz tracił bo są jeszcze "takie duże ceny" ;>>

Kiedyś 2-3kk na poty to było za dużo ;D A teraz się tego nie odczuwa.

I co teraz płaczecie ,że yangów nie ma -.- A niby GF je sprzedaje na allegro.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Bardzo dobrze, ze nie ma botow i yang na allegro...

To boty zepsuly PL-a...

@btw

Nie rozumiem tych co chca powrotu botow.Najpierw muwicie, ze PL to gowno i lepiej grac na zagranicznych.A jak wkoncu cos robia zeby gra byla znow przyjemna to wy i tak chcecie zeby PL byl dalej gownem...

Opublikowano

na niektórych są jeszcze boty na gromo i kronosie zostały. może wrócą ale potem.

Combat 18.

Opublikowano

Witam mam pytanie odkąd zniknęły te boty o nickach:sreetyew,ewtewytq226 itp to do którego YangSellera napiszę to mówią że brak dostawców na PL szczególnie na S24,bo im konta banują GM.Mam pytanie jak myślicie kiedy wrócą dostawcy z yang?Bo wcześniej szybko był dostawcy i yangi były błyskawicznie.

i bardzo dobrze B) naucz się normalnie grać .. :rolleyes:

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

czekam na s26 i start :D,ale kiedy on wyjdzie?:D pytanieee;p

Cos mi sie wydaje, ze nie wyjdzie...przeciez nie beda wychodzic bez konca nowe serwy...kiedys musza skonczyc.

btw

I tak topki nie wbijeszxD

Opublikowano

I bardzo dobrze :) powraca PL.

A tak wogóle macie 25 serwerów mało wam?

US ma 2 serwery , i co z tego że dużo CH

PL 25 Serwerów x 4 CH = 100 CH

Więc nie narzekajcie na serwery

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...