Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zwiadowca pro :D

El'Gohan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:)

Przedstawiam wam Poradnik dla Zwiadowcy. xD

Wiem że większość poradników dla zwiadowcy opierała się na podstawach które każdy zna.

Lecz mój będzie inny. ;)

Zaczynamy!!!

1Zwiadowca.

Postać jest stworzona do przechodzenia lochów, dzięki wyśrodkowaniu jej między wojownikiem a magiem.

Dla Zwiadowcy główne co trzeba osiągnąć, to rozwinięcie postaci.

Większość osób rozwija postać byle jak między 20lvl-70lvl.

Rozwinięcie.!

Osobiście rozwijam postać dosyć dobrze, gdyż mam na 58lvl zrobione 32poziomy lochów, a potworki są o 10-15lvl wyższe więc podexpiam, żeby dobrze rozwinąć cechy główne jak i zwykłe potrzeba czasu takiego jak na wbicie 50-100poziom/u.

Cechy rozwijamy w stylu co popadnie(przynajmniej tak zauważyłem)Trzeba rozwinąć zręczność 5x poziom , Wytrzymałość Rozwijamy podobnie do Zręczności (4x poziom), Szczęście (główna cecha do rozwinięcia dla dobrego ataku) rozwijamy ją ponad zręczność(czemu? gdyż utrzymując ją nic to nie da, trzeba ją podwyższać.)Siła i Inteligencja osobiście polecam podwyższać siłę bardzo dużo a maga resztkami przeżyłem to na własnej skórze jak wojownicy atakowali mnie i przegrywałem...

Końcówka.

EQ/Itemy/Przedmioty nie ważne jak je nazywacie ale znaczy to to samo.

Potrzeba przedmioty do zręczności z dużo armorką by utrzymać 25%uniku

lecz przynajmniej w miejsce na pierścień i na listek albo patyk umieścić tam szczęście.

wytrzymałość polecam umieścić na naszyjniku i na pasie.:D

Na podstawię tego poradniku dobrze rozwinąłem postać (Całość stworzona przez Me)

Zakaz kopiowania na inne fora bez mojej zgody i bez podpisu.

P.S. robiłem to od 2 w nocy i miałem przerwę też na sen więc doceńcie to :D

Opublikowano

Większej czcionki nie było?! Odechciało mi się czytania na "zdaniu":

1.Zwiadowca.
a po za tym kolory strasznie oczojebne -,-'

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

po pierwsze czcionka nie była największa i nie będę używać małej bo będzie nie stylistyczne.

Jeśli kolory nie pasują to ściemnij monitor bo mi nic nie "jebie w oczy"jak ty to ujołeś, pewnie masz na najjaśniejszy monitor i dziwisz się dlaczego tak jasne, mówię ściemnij monitor bo tak to nie długo w goglach będziesz chodzić jak ja, teraz sobie ściemniłem i przestały boleć oczy

@Edit doczytaj do końca KosiKredki że miałem przerwę na sen :D

Opublikowano

Jest to trochę niepoważne z twojej strony, że minusujesz ludzi, którzy krytykują twój artykuł źle...

Jeżeli wystawiasz taki poradnik na mpc, licz się z ocenami, krytyką....

Tutaj zachowujesz się jak pipka po prostu...

Opublikowano

a ty jesteś obrażony bo jednego "-" ci dałem??

daje minusy bo ludzie nie umieją do końca czytać...

pisało od 2 w nocy zacząłem i spać poszedłem zostawiając edycje i dokończyłem jak w stałem .

a KidMod też taki sobie jak widzę nawet ciemny zielony dla niego to jest "oczojebne"

Opublikowano

Cos ci sie kod od koloru popsul ;) a takich poradnikow jest pelno, wiec ten nie wnosi nic nowego

nie bądz cham, daj minusa -----

Opublikowano

wiem bo kidmod chciał czcionkę i kolor zmienić i się troszkę rypło i nie chcę już zmieniać bo pójdzie w ****** cała praca...

po pierwsze poradniki to tylko dla zwiadowcy dobrego nie ma tylko napisane że zwiadowca do lochów i koniec a ja opisałem all(prawie)

Opublikowano

Tylko , ze tutaj wszystko jest opisane chaotycznie i nie trzyma sie kupy , zreszta czego mozna sie spodziewac po 10 latku

Opublikowano

1.nie chaotycznie tylko w punktach.

2. 10 lat to może masz ty ... od tego jest konto na forum że pokazuje ile mam lat...

3.kupy się trzyma tylko kupa jeśli używa się tego określenia to robi się w średnikach(to dla ciebie pisać trzeba bo nikt cie nie lubi...)

"nie trzyma się kupy" to twoja odpowiedź :angry:

Opublikowano

Jakich srednikach lol , to jest cudzyslow , srednik to jest o takie cos ; wbij sobie to do lba, nie znasz sie to sie nie udzielaj

Opublikowano

dla ciebie lepiej średnik niż cudzysłów pisać bo i tak i tak nikt cie nie lubi....

P.S. długo myślałeś nad tą odpowiedzią? :rolleyes:

Opublikowano

@up

Ty za to jestes uwielbiany, mi na reputacji nie zalezy, tylko poprostu pisze a pozatym jak nie widzisz to zbieram minusy ;[

Opublikowano

dlatego cię lubię :) żartowałem gdybyś zbierał plusy to bym ci dawał minusy a plusy nie będę dawać bo to zryte

ZAMKNĄĆ MÓJ PORADNIK!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...