Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Bardzo proszę o rozwianie wątpliwości.

ChrisFire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak.Mam wątpliwość co do tego:

Jeśli bd używał WallHacka rozsądnie (nikt mnie nie zreportuje) a potem kiedy już uzyskam poziom,który chce uzyskać, usunę WH z mojego komputera,to czy istnieje szansa,że i tak zostane zbanowany za to,że używałem w przeszłości WH?czy mogą wykryć,że faktycznie był używany jeśli go usunę?

Bardzo proszę o udzielenie mi jakiś informacji na ten temat.Będę bardzo wdzięczny.Z góry dziękuję za okazaną mi pomoc. :unsure:

Jeśli pomogłem,będę wdzięczny za plusa (+).

Opublikowano

raczej dostaniesz bana ;x bo zostawia logi i będzie widać ze używałeś nieznanego programu :) ( z tego co wiem ) ( kuzyn dostał ) xD

1359121200-U261555.png

Opublikowano (edytowane)

Vac może wykryć wallhacka. Jeżeli nie chcesz bana musisz poszukać niewykrywalnego.

System raportowania był od premiery, ale działa tylko od kilku tygodni (mnie chyba zraportało jakieś 1000 osób i nie mam bana).

raczej dostaniesz bana ;x bo zostawia logi i będzie widać ze używałeś nieznanego programu :) ( z tego co wiem ) ( kuzyn dostał ) xD

Logi, czyli chodzi Ci o config hacka? A co to ma do tego? Vac skanuje tylko pliki .exe i .dll ingerującę w grę. Vac nie może zbanować za nie znany program. Vac może zbanować tylko, jeśli w pliku wykryję kod cheata, żadko się zdarza, że wykrywje w jakimś normalnym programie.

A twój kuzyn dostał bo używał jakiegoś wykrywalnego.

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Opublikowano

Czyli jeśli w porę usunę hacka z mojego komputera,nie grozi mi już blokada?

Opublikowano (edytowane)

Czyli jeśli w porę usunę hacka z mojego komputera,nie grozi mi już blokada?

Nie, czy usuniesz czy nie to nie ma znaczenia. Vac skanuje pliki tylko ingerujące w grę, podczas twojej gry. Jeżeli Vac wykryje cheata kiedy grasz blokada może pojawić się nawet 2 tygodnie później, nawet jak zrobisz formata.

Opublikowano (edytowane)

Mogą cie zbanować za miesiąc jutro albo dziś. Nie zbanują cię chyba że podczas gry włączyłeś hacka.

@Dodam jeszcze że ban na steam jest na 1 grę i trwa rok.

Edytowane przez Danio :D

syg2i.jpg

Opublikowano (edytowane)

ogar pewnie ze nie ale wkoncu skrypt cie zbanuje , danio a ban nie jest dozywotni? (zasada 0 tolerancji)

@down no jak ralem w mw2 dostalem bana i jakas czas pozniej zostal zdjety myslalem ze fart a teraz sie dowiaduje ze na rok

Edytowane przez zaid
Opublikowano (edytowane)

Ale to jak włączę WH to oni od razu o tym wiedzą?

Oni? Vac to program. Vac skanuje przypadkowych graczy na serwerze i skanuje pliki .exe i .dll ingerujące w grę, jeśli coś wykryje to ban.

[quote name=Danio :D' timestamp='1313361609' post='3033363]

@Dodam jeszcze że ban na steam jest na 1 grę i trwa rok.

No to dziwne, ja ponad rok temu dostałem bana na mw2 i ciągle go mam.

@down no jak ralem w mw2 dostalem bana i jakas czas pozniej zostal zdjety myslalem ze fart a teraz sie dowiaduje ze na rok

A ja już mam ponad rok :(

Opublikowano

Czyli niekonierznie VAC zeskanuje moje pliki?

I czy znacie jakiegoś dobrego,niewykrywalnego WH?

Opublikowano (edytowane)

Czyli niekonierznie VAC zeskanuje moje pliki?

Jak będziesz miał farta. Jeżeli będziesz grał krótko to nie powinieneś.

I czy znacie jakiegoś dobrego,niewykrywalnego WH?

To jest ukryta treść, proszę

- ponoć jeszcze jest niewykrywalny. Jak będę miał czas dam na forum nowszą wersję. I tak jak napisałeś w pierwszym poście, masz grać rozsądnie (czyli nie nawalać po ścianach itp.). Ostatnio dużo cheaterów zostało zbanowanych przez Trearch . Najlepiej by było, gdybyś zagrał jedną rundę i wyszedł z gry, wtedy będzie mniejsze prawdopodobieństwo, że Vac znajdzie hacka (ale nie zawsze).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...