Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack

raxso123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym dowiedzieć sie czy niema jakiś działających chaków na 32bit i windows 7

Do tego jest odpowiedni dział a tak wql kiedy zrozumiecie nowi członkowie forum że nie tylko od haków jest forum . Zagrajcie choć raz fair play a nie ... only hacks ... :angry:

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

Właśnie podpinam sie [od kolegę wyżej, Zrozumcie że to nie forum tylko dla hakerów ale i dla uczciwych graczy oczekujących pomocy technicznej lub innej. A tak poza tym nie rozumie was mali hakerkusie po co to robicie - przecież nie możecie mieć z tego żadnej przyjemności gry. Bo co to za przyjemność widzieć gdzie jest ktoś mieć niezliczoną ilość ammo. skakać ja popieprzony lub biegać z szybkością światła.Grajcie uczciwie zobaczycie że tak jest dużo przyjemniej, wiem że na początku jest ciężko opanować ruchy do perfekcji ale da się to zrobić. Jak juz to osiągniecie nawet jakiś głupi haker nie będzie wam straszny. No chyba że ma idiota OPK to wychodzimy i szukamy innego rooma bo szkoda skila.A on i tak sie doigra bo G1 zaczyna sie brać za hakerstwo , mody i takie tam inne dopalacze , sprawa jest prosta wrzeszczcie zaczynają sprawdzać logi:)

f5eea1e979090638.jpg

Opublikowano

Popieram wszystkich wypowiedz.

Niektorzy gracze wola grac na hackach a drudzy fair play nic na to nie poradzimy :)

A co do tematu to nie ten dzial i duzo jest takich hackow ktorych poszukujesz tylko trzeba poszukac :)

Opublikowano

Ja was nie rozumiem, przecież wypowiadacie się w świecie hackerów, tak samo jakby hackerzy wypowiadali się na forum gamesfirst'a -.-

@edit zamykam bo nie ten dział.

pozdrawiam heniuś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...