Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za używanie modow ...

Dr.HoUsE-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytań na temat modow czy są legalne i można je używać chodzi mi o takie mody co zmieniają wygląd broni Czy jest jakaś szansa na dostanie bana ?

mój kolega powiedzial mi że miał kiedyś takiego moda co zmienia wygląd postaci były całe czerwone i mieli wieksze głowy (były bardziej widoczne) lecz go zgubił...Szukałem takiego moda ale nie mogłem go znaleść jakbyście go miali to bym bardzo prosił o podanie linku albo tp.

i czy nexon ma jakieś informacie na termat tego że używamy jakiegoś moda i jest to karane ? Słyszałem też o takich modach jak wh czy coś takiego istnieje ?

Opublikowano

Te mody wh to po prostu chamsy.

Co do zmiany tekstur - nie daje ci to przewagi nad wrogiem wiec nie jest to banowane.Inaczej z tym modem na wieksze glowy.

Opublikowano (edytowane)

Co ty wygadujesz czlowieku za kazde dzialanie i mieszanie w plikach gry jest ban. kto ci moda dal jak takiego czekos nie wiesz. Nic w plikach gry zmieniac nie mozemy nawet wygladu postaci lub broni.

Edytowane przez SaintSinners
-Ushio.png
Opublikowano

Akurat to slowa Lenarta. Sam myslalem ze za to jest ban jednak latam na koncie 1lt z wlasnym wygladem pare miesiecy. Gdybym zwiekszyl recoil lub damage broni to moglbym dostac bana ale na wlasnym przykladzie moge stwierdzic ze nie dostanie bana.

Pozdrawiam P. Wszechwiedzacego.

Opublikowano

Widocznie Nexon jeszcze tego nie wykryl ale powiem ci ze bana dostaniesz jak nadal bedziesz miec tego moda bo ingerujesz w plikach gry a za to nexon banuje

-Ushio.png
Opublikowano

Granie na wh - zmienianie koloru graczy np czy inne takie ułatwiające rozgrywkę = bann

zmianianie tekstur broni - zmianianie ich wyglądu że np dajesz sobie na M16A3 wygląd M416 CQB ale nie zmieniasz w tym modzie "osiągów broni" = jak napisął jeden z modków nexona (coś w tym stylu xD) "używanie modów nie wpływających na rozgrywkę (nie zmianiających włąsciwości broni) nie skończy się bannem" - czyli mody na sam wygląd broni są legalne ale na zmienianie wyglądu ludzi już tak !

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Bierz moda.

A jak przychodzi co do czego ( patcha i innego gówna ) zamień na czyste ( nowe ) .

Nexon cb o nic nie oskarzy.

Wtedy jest szansa ze na 80% nie dostaniesz bana.

Chyba że zapierdalasz z full packiem ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...