Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konfiguracja internetu w telefonie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam :D

Czy pomożecie mi skonfigurować internet w moim telefonie chińskim e71TV

W sieci orange i play :D

Edytowane przez waldemar811
minusy.png

Opublikowano

Nie znalazłeś tylko ukradłeś lol, co to za tłumaczenie. On nie wspiera 3g. Tylko 2g. Ewentualnie jakąś amerykańską sieć typu cdma

RAsfepN.png
Opublikowano

Możesz znaleźć ale swoją, to że znajdziesz jakąś na ziemi i weźmiesz jak swoją nazywa się kradzież. Po prostu jesteś parszywym złodziejem. Rozmyśliłem się z pomocy i apeluję do wszystkich innych osób przeglądających ten temat. nie pomagać temu złodziejowi.

RAsfepN.png
Opublikowano

chcesz wiedzieć to ta komórka została znaleziona na wsi

nie będę przecież wywieszał ulotki: Znalazlem telefon!!

Starczy że wstawilem ogloszenie na oficjalnej stronie tej gminy

i proszę mnie nie oskarżać pochopnie

minusy.png

Opublikowano

Możesz znaleźć ale swoją, to że znajdziesz jakąś na ziemi i weźmiesz jak swoją nazywa się kradzież. Po prostu jesteś parszywym złodziejem. Rozmyśliłem się z pomocy i apeluję do wszystkich innych osób przeglądających ten temat. nie pomagać temu złodziejowi.

Ty to kurwa jestes. Jak czytam Twoje zjebane posty to mi się robi żal ludzi którzy to czytają. Ciagle piszesz, zeby nie pomagać złodziejom, którzy sciagaja z torrentów. Chuj cie to obchodzi co inni robią, jak się nie podoba to olej, nie chcesz pomóc to spizguj i nic nie pisz. Tylko sobie nabijasz posty. Załosne. I ciekawe jest to, czy ściaganie torrentow jest tak samo legalne jak udostępnianie, czy korzystanie z hackow. Jako koles z ekipy codersow chyba zajmujesz sie pisaniem hackow czy cos w ten deser. I moim zdaniem to jest to samo. To polega na tym samym. Palant

Opublikowano

Ty to kurwa jestes. Jak czytam Twoje zjebane posty to mi się robi żal ludzi którzy to czytają. Ciagle piszesz, zeby nie pomagać złodziejom, którzy sciagaja z torrentów. Chuj cie to obchodzi co inni robią, jak się nie podoba to olej, nie chcesz pomóc to spizguj i nic nie pisz. Tylko sobie nabijasz posty. Załosne. I ciekawe jest to, czy ściaganie torrentow jest tak samo legalne jak udostępnianie, czy korzystanie z hackow. Jako koles z ekipy codersow chyba zajmujesz sie pisaniem hackow czy cos w ten deser. I moim zdaniem to jest to samo. To polega na tym samym. Palant

To tylko twoim zdaniem. Ściąganie nielegalnego oprogramowanie jest karane karą pozbawienia wolności i/lub grzywną. Pisanie hacków jest legalne. Aha i nie nazywaj mnie palantem bo nim nie jestem. Jedyny palant z którym miałeś do czynienia to twoja matka. I sam spizguj dzieciaczku.

Tak samo tutaj, myślisz, że sąd będzie obchodzić czy on ten telefon wziął z ziemi czy z czyjejś kieszeni? Nie, nie jest niego więc go kurwa ukradł. Jak tego nie rozumiesz to idź się lecz na mózg bo coś z tobą nie tak, chyba chorujesz na debilizm czy coś w tym stylu.

RAsfepN.png
Opublikowano

To tylko twoim zdaniem. Ściąganie nielegalnego oprogramowanie jest karane karą pozbawienia wolności i/lub grzywną. Pisanie hacków jest legalne. Aha i nie nazywaj mnie palantem bo nim nie jestem. Jedyny palant z którym miałeś do czynienia to twoja matka. I sam spizguj dzieciaczku.

Tak samo tutaj, myślisz, że sąd będzie obchodzić czy on ten telefon wziął z ziemi czy z czyjejś kieszeni? Nie, nie jest niego więc go kurwa ukradł. Jak tego nie rozumiesz to idź się lecz na mózg bo coś z tobą nie tak, chyba chorujesz na debilizm czy coś w tym stylu.

Odjeb sie od matki. Znalazł sie obrońca prawa. Wkurwiasz mnie i tyle, Allah Akbar kurwa, Bin Laden jebany.

Opublikowano

Odjeb sie od matki. Znalazł sie obrońca prawa. Wkurwiasz mnie i tyle, Allah Akbar kurwa, Bin Laden jebany.

Skoro nie odpowiada ci prawo to wypierdalaj do dżungli i znajdź sobie kilku dzikusów do towarzystwa. Aha i od Allaha to się odjeb.

@Down

Ta, to ciekawe ja masz internet w dżungli. No chyba, że odbierasz go tą anteną wystającą ci z dupy.

RAsfepN.png
Opublikowano

Skoro nie odpowiada ci prawo to wypierdalaj do dżungli i znajdź sobie kilku dzikusów do towarzystwa. Aha i od Allaha to się odjeb.

z jednym już bawię się w flamewar

Opublikowano

@Osama

No i zakończ tą kłótnię ... Jeżeli wstawił gość ogłoszenie i nikt się po telefon nie zgłosił to co ma robić ? Wywalić ? Oddać na to miejsce , gdzie znalazł ten telefon ?

Nie raz znalazłeś pewnie jakieś pieniądze ( np.2zł ) i co ? Wykupiłeś ogłoszenie w gazecie ?

PS: Łapaj na uspokojenie

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano (edytowane)

Nie będę tu z wami dyskutował na temat skąd mam telefon

Chciałbym sie tylko dowiedziec jak ten internet skonfigurować

i proszę żeby już nie dyskutować na odbiegający temat

Są to po prostu zbedene informacje

Edytowane przez waldemar811
minusy.png