Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza opinia - Nike Main Draw.

Dzanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

c_big2028154.jpg

Cześc chciałbym poznać waszą opinie o tych butach. Może ktoś je akurat miał i może mi powiedzieć jakie są i czy warto kupić.

Nie chce abyście polecali mi inne buty więc proszę o nie pisanie takich postów.

.

Opublikowano

Bardzo dużo osób ma takie buty...

Mi osobiście się nie podobają :> Kup sobie na rzepy i pierdol sznurówki xD

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Mi głównie chodzi o wytrzymałość bo jak mam co miesiąc, 2,3 kupować nowe buty to ja dziękuje. Orientuje się ktoś jak w tych jest z wytrzymałością?

.

Opublikowano

Mi się rozwaliły. Odciski mam na małych palcach. Wygodne były przez pierwszy tydzień, no może 2, a nawet 3, ale potem ODCISKI! :D. Poszedł lewy but, podeszwa się odkleiła.

Yo!

Opublikowano

a mi się z tymi butami stało IDENTYCZNIE to samo co Mikey'owi8.

DOKŁADNIE TO SAMO, tylko poszedł prawy but.

Odradzam.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mi się rozwaliły. Odciski mam na małych palcach. Wygodne były przez pierwszy tydzień, no może 2, a nawet 3, ale potem ODCISKI! :D. Poszedł lewy but, podeszwa się odkleiła.

Po jakim czasie poszły?

.

Opublikowano

Mam takie tylko białe i niebieski znaczek.

Wygodne buty, i wytrzymałe :)

Jak najbardziej polecam .

@edit

co do tych mitów o odklejających się podeszwach to gówno prawda...

Mam te buty od kwietnia, nakurwiam w nich w piłkę, śmigam na desce i jakoś nic się nie odkleja...

Możesz spokojnie wracać nad ranem z jakiegoś melanżu jak jest rosa, nie przemakają tak szybko no chyba że trawa po koalana :P

@edit2

Ja czyszczę mydełkiem i szczotką, jak Ci lekko zżółknie na dole buta to po bokach to można kupić taką białą pastę

i wyglądają jak nowe.

Mi nie żółkną ani sie nie brudza bo dbam.

Woda im też nie straszna, jedynie wkładka sie może odkleić, dużo razy zapierdalałem w nich po rzece i dupa dalej sie trzymają.

Ahaa no i kosztują tylko 169 zł :)

Ja w kwietniu kupiłem jeszcze za 220 :D

Opublikowano

Podeszwa czarna w tej kolorystyce jest więc problemów nie powinno być.

I mam pytanie do osób które "rozwaliły" te buty, ile czasu je posiadaliście do czasu zepsucia?

.

Opublikowano

Polecam Mercurial naprawdę dobra firma ;)

Mam Buty od 1miecha i ani jednej ryski nie widzę na butach chociaż że na w nich gram. Naprawdę super jeśli Cie będą interesować buty halowe to napisz

Opublikowano

Te buty sa beznadziejne. Miałem takie, tylko, że białe. Ta kolekcja jest chujowa. Jak zależy Ci na wygodzie i wytrzymałości, weź te. Wprawdzie drogie ale są super wyjebiste.

http://www.google.pl/search?q=air+max&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=pl&tab=wi&biw=1440&bih=781

Opublikowano

@up powiedziałem coś.

@2up Co do halówek to nie potrzebuje bo już mam.

Czekam na dalsze opinie.

.

Opublikowano

Przecież nie musisz mieć halówek ;) MERCURIAL to najlepsza dla mnie firma pod względem wysokiej jakości ii orginalności. Naprawdę jestem zadowolony z moich butów ;)

Opublikowano

Nóżka się będzie pociła... ;/

A po drugie to skórzane bardzo cieżko myć i szybko blakną

Opublikowano

W vandal low, ta rzepa jest chujowa, po jakims czasie sie zniszczy ten materiał, w sensie ta 'rzepa'. Kumpel je miał, ponosił pól roku i do jamy. Pojedz do galerii, popatrz, dotknij, zapytaj sprzedawcy i wtedy kup :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...