Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Zombie na globalu

KPRP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy temat był, jak był to sorry.

Nudząc się, przeglądając internet trafiłem na:

Najprawdopodobniej w najbliższym czasie pojawi się nowa mapa w metinie.

Jest to także pokazane na oficjalnej polskiej stronie metin2

http://www.metin2.pl/teaser/dc

Co o tym myślicie?

PS:Posty typu: Wypierdalaj do działu z metinem itp będą raportowane

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Szkoda tylko, ze to zombiaki ;). zombie juz od dawna sa na privie.

No właśnie na ''privach'' ale na pl'u nigdy nie było i myślałem że ''nie będzie''... team z pl'a nic nie robił a tu nagle nowa mapka :P tylko czemu trzeba czekać kilka lat zanim pojawi się na globalach? a na privach już jest ful czasu...

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Dziwisz sie , ze zrobili ? Jaki mieli wybor ? Coraz wiecej graczy ich pierdoli bo są chujowi a juz nie wspomne o tych zajebistych cenach gdzie drop yanga z psa to 4-10yang x_x.

jqeuR.png

Opublikowano

Autorze tematu przewiduje, że w przyszłości będziesz jakże zajekurwajapierdolebistym odkrywcą, bo o tym już był temat i na oficjalnym forum Metina pisze.

Opublikowano

Pogódźcie sie wreszcie wszyscy z faktem , że nieważne jaka wersja metina by nie wyszła...to i tak będzie chujowa. bo to daalej gra we wciskanie spacji...kurwa...

63989389769756300986.png

Opublikowano

Ci co pisali, ze jest juz na privach - nie piszcie bzdur. Gracie na takich privach, a potem p. . glupoty. Tam sa tylko moby - nie mapy , nie nowe bossy itp. co bedzie teraz wydane przez Ymir.

Na PL nie oplaca sie grac, ale innych wersjach - sg teraz tylko i wylacznie - tak. Prawda jest taka, ze przez takie fora jak te gry staja sie 'gorsze'. Kamer mod itp. przez to :)

Wogole - ktos cos wie w sprawie o pozwanie elitepvpers ?

Opublikowano

Nie wiem co wy się czepiacie to nie tylko nowa mapa i nie gadać, że już widzieliście tylko cały nowy epizod metina. Nowe itemy, metiny, bossy, mapy. Na wielu forach jest to określone epizodem a jeśli ktoś grał w "wowa" to wie, że epizod oznacza dodanie new lvl map etc.

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

To i ja dorzuce swoje pare groszy:P Ktoś napisał, że zombie były już dawno na privach. Hmm.. no tak, tylko, że zanim się tam znalazły to dodano je do klienta globala, niestety na serwery już nie, co nie zmienia faktu iż to właśnie od Ymir'a pochodzą :) Na serwerach GF nie polecam grać. Dlaczego? Hmm... na początku GF wydawało sobie metka na całą Europę, Ymir w Azji więc nie był konkurencją. W miarę upływu czasu pojawił się Metin2US od z8games i już część graczy uciekła na serwer, na którym odblokowano pare opcji, organizowano częściej eventy itp. Jeszcze później pojawiają się pierwsze informacje o projekcie Metin2 SEA dzisiejszym Metin2.sg , który w założeniu miał być serwerem całkowicie globalnym, dostępnym dla graczy z całego świata. Dodatkowo miał zawierać atlantydę, którą wtedy miały chyba tylko serwery prowadzone bezpośrednio przez Ymir. GF był taki konkurent nie na rękę i zaraz doszło do IP blocka na metin2.sg dla graczy z Europy, co niewiele dało bo i tak były sposoby na granie na SG. Zmuszony do walki o gracza GF zaczął wreszcie cokolwiek robić. Dodano grotę v1 v2 i komnatę smoka, bronie epickie, wierzchowce, nowe hełmy buty i zbroje, jednak moim zdaniem wszystko za późno.

Obecnie serwery w Europie zarządzane są przez GF co oznacza, że np admini pojedynczego serwera na PL nic sami nie mogą zrobić póki nie ruszą się trybiki 'na górze'. Metin2.sg natomiast rządzi TEC i co chwila dodają coś nowego na serwer (może tutaj na mpc o tym tak nie słychać, ale wystarczy poczytać artykuły na liquiron.com aby zobaczyć jakie rzeczy są tam dostępne, poza tym, że udoskonalają serwer jak się da, wdrążają także wszystko co GF wykupuje od Ymira, więc i The Devils Catacomb tam się niebawem znajdzie) :)

Opublikowano

Na stronie, którą kolega @2UP podał jest opisany update, który ma wyjść w trzecim kwartale 2011 roku (czyt. lipiec, sierpień, wrzesień) Zawarte w nim będzie football map, kimona, the evil catacombs itp. Niestety to chodzi o us i sg co do gf nie mam pojęcia. Poczytajcie fajna stronka :)

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Szkoda tylko, ze to zombiaki ;). zombie juz od dawna sa na privie.

Wiesz na pl to czekają specjalnie aż na priv będzie bo sami nie chcą robić xD

@TOP

Nic ciekawego, starają się przyciągać graczy ale coś im to nie wychodzi.

Najpierw grota, potem szmaragdy a teraz zombie <_<

Niech zrobią coś nowego czego nie ma na priv :P

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Mnie cieszy ta nowosc tylko ciagle zastanawia Mnie jaki tam bedzie drop?Mysle ze za nie dlugo GF wezmie sie takze za te serwery prywatne bo to one ukradli graczy z globala .

Ps pisze z tel wiec przepraszam za bledy i brak znakow

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Pogódźcie sie wreszcie wszyscy z faktem , że nieważne jaka wersja metina by nie wyszła...to i tak będzie chujowa. bo to daalej gra we wciskanie spacji...kurwa...

metin jest jedyny w swoim rodzaju... wszystkei inne mmo są CH.... no wiecie... ;] Wszystkie są takie same... 1 moba biejsz 5min... to jest masakra... a tutaj ściągasz całego spota, możesz poczuć zapach spoconych orków na swojej postaci :D xDDD

Wogole - ktos cos wie w sprawie o pozwanie elitepvpers ?

http://www.tbn.ms/forum/f296/frogster-verklagt-internetforum-elitepvpers-de-28728/?language=pl

o to ci chodziło?

Screen z mojego super serwerka <33

P.S. :

DOBRE ZIELE DODAJE MI SIŁ <33

Opublikowano

Dobra jeden chuj w te czy we w te...

i tak przez to za dużo graczy nie zyskają - dlaczego?- bo robią kolejne gówno dla debili którzy siedzą po 10h dziennie przed komputerem i dobijają te 10% expa do 75... :/ Z dropu yang nie da się uzbierać nic kasy przez ceny które zawładnęły PLem, a GF nie potrafi zabezpieczyć normalnie Clienta. Niech czasami zrobią coś dla wszystkich lvli a nie shity dla 80+

• 5 lat później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w koszu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...