Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto wie o co chodziło z "Tam było słychać strzały!"?

Nanomix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Oczywiście żeby nie było nie domówień wytłumaczę wam o co dokładnie biega. Minowicie kiedyś była moda na youtube o pisaniu komentarzy w stylu "1:22 słychać strzały!" i chciałbym się dowiedzieć z czym mają związek tego typu komentarze. Np: z filmem takim i takim, Grą taką i taką itd. Wiecie o co mi chodzi. Temat jak najbardziej nadający się do dyskusji, a więc do dzieła. Liczę na szczere odpowiedzi :). A jeśli nie znacie odpowiedzi na, to pytanie przynajmniej napiszcie swoją propozycję co mogło te diebelskie komentarze wywołać.

Pozdrawiam Nanomix!

Czego człowiek nie robi ze złości...

674c8z.jpg

Szpanuje. Dajcie +

Weteran
Opublikowano

Ma to zwiazek z katastrofa smolenska , kiedy zostal nagrany film przez kapiow gdzie w pewnym momencie bylo slychac strzaly.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

To się wzięło z tego ruskiego filmu na którym widać rozpierdolonego tupolewa kaczyńskiego. W pewnym momencie jakaś opona pękła czy coś w tym stylu i ludzie pisali, że xx:xx słychać strzał.

RAsfepN.png
Opublikowano

Aha dzięki. odp jest jedna a mam tu 3 różne. Pozdro ;p

674c8z.jpg

Szpanuje. Dajcie +

Opublikowano

Ktoś nagrał film pod Smoleńskiem chwile po katastrofie i tam było w 1:22 minucie słychać strzały, stąd to się wzięło :D

Opublikowano

to był tylko przykład ;o

674c8z.jpg

Szpanuje. Dajcie +

Opublikowano

Jak już pisali, nawiązuje to do katastrofy smoleńskiej.

Raczej to nie strzały tylko tak jak Osama pisał (nie bin Laden) pewnie opona pękła i huk jak wystrzał ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

W tv gadali - po katastrofie było słychać strzały ...

Ta, strzały, chyba martwego kaczora z dupy. To nie był strzał tylko huk wybuchającego czegoś, np nagrzanej opony.

RAsfepN.png
Opublikowano

Więc mam 2 opcje do wyboru: ludzie poporstu cytują czyjąś część dialogu z TV albo cytują komentarz jednego z użytkowników YT. Tak?

674c8z.jpg

Szpanuje. Dajcie +

Opublikowano

Ta, strzały, chyba martwego kaczora z dupy. To nie był strzał tylko huk wybuchającego czegoś, np nagrzanej opony.

Idz na badanie sluchu boś głuchy ... Na pewno nie opona , ktora jest bardzo gruba ;). To nie opona z samochodu czy roweru.

@ TOPIC

Te strzały dotyczą filmiku nagranego przez Ukrainca bedacego swiadkiem katastrofy samolotu w Smolensku.

jqeuR.png

Opublikowano

Te strzały dotyczą filmiku nagranego przez Ukrainca bedacego swiadkiem katastrofy samolotu w Smolensku.

No fakt, to pewnie prawdziwe strzały. Pewnie kaczor sam sobie w łeb strzelił, żeby zrobić moherowym beretom na złość.

RAsfepN.png
Opublikowano

No fakt, to pewnie prawdziwe strzały. Pewnie kaczor sam sobie w łeb strzelił, żeby zrobić moherowym beretom na złość.

Czy gdzieś tak napisałem ? Nie, za to ty pewnie byłeś tam na miejscu i wszystko widziales pro mastahu co nie ?

jqeuR.png

Opublikowano

Tak jak Osama mówi - opony wybuchały. Albo możliwe jest jeszcze, że pod wpływem temperatury amunicja z pistoletów agentów BOR'u zaczęła wybuchać.

Nie doszukujcie się tam jakiś teorii spiskowych kurwa.

Weź wyjdź kurwa. Koleś stał obok tej brzozy i widział jak samolot się o nią rozbija. Nie był świadkiem, tylko szybko przybył na miejsce katastrofy i nagrał filmik.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=PxIFh3NkEvM

Sądzę że chodzi o to (nie o filmik lecz jego sens czy jak to tam się mówi ^^) Słychać niby strzał...

Do was tam na górze brak mi słów...

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Tego to już nikt nie wie .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Ty zapewne wiesz.

@top

Tak smoleńsk kurwa! tego mi brakowało! 1:22 słychać strzały

To wszystko przez tuska, plagi egipskie, trzęsienia ziemi, wykolejenie pociągu, powodzie, sztormy, huragany i nieurodzaj na polach.

Jak żyć panie premierze?! Jak żyć!

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Więc sprawa jest prosta. Na terenie katastrofy w smoleńsku było "słychać strzały" i to zapewne te dwa słowa stały się nowym internetowym memem. Tylko tyle chciałem wiedzieć. Pozdrawiam wszystkich którzy chcieli poświęcić swój czas na pisanie odpowiedzi. B)

674c8z.jpg

Szpanuje. Dajcie +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...