Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] Rozwiązanie problemu z DMG na PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

WITAM!

Czy macie problemy z DMG?

Czy nadal nie widać postaci przy logowaniu a w grze ten durny miecz wbity w ziemie?

Wasz problem się skończył!

1.Pobieramy index od kamera.Popularny jest też miskanatosa253 ale odkryłem że jego index po dodaniu do plików pc i pc2 słowa "misieknatos253''tak jak to trzeba było zrobić nie działa u każdego(Morze to być coś z plikami albo komputer nie odtworzy pliku.W końcu każdy ma inny komputer :D).Dlatego Postać jest wtedy niewidoczna.

2.Pobieramy DMG (polecam ArTenta i Neono no i tam jeszcze Wróciłem.Jego niesprawdzałem ale podobno dobry) i instalujemy do folderu pack w Metku lub Metin2ModPL.

3.Teraz tylko wklejamy index kamera do folderu pack.I dodajemy do nazwy plików pc i pc2 przedrostek kamer.Np:kamer_pc2.exp,kamer_pc.epc......

UWAGA! Metek ma być storentowany i spatchowany.Uruchomiony przez Obejście

Jeśli pomogłem mile widziane + :D

UWAGA!!!:Index od kamera u mnie nie pare dni temu zawiódł.ale przedtem chodził.U mnie pojawiła się odmiana buga niewidziana nigdy przezemnię postaci widać tułów,ręce rozłożone na krzyż.A przed sobą widzisz pieść.Jeśli u kogoś tego niema niech pisze!

Edytowane przez SpeedBALL

sygnatura1n.png

Jeśli pomogłem,Daj +. Jeśli nie pomogłem,Daj + ,

Opublikowano (edytowane)

Ortografia może z tego forum wyniesiesz ortografie :). To tak piszemy Może. oraz Pomoże. A pozatym Chaos nie można rozczytać. Dam plusa nie będę skąpy :P

@down

Mi też. Mam pliki artenta zmieniam nazwe misieksantos_253pc2.epk itd.

Edytowane przez LoveOne

1337

Opublikowano (edytowane)

A moj index caly czas dziala, trzeba miec tylko odpowiednie pliki pc (np. te od artenta). Mi wszystyko dziala, a to ze komus nie dziala to jest wina tylko nieprawidlowaj konfiguracji lub nieprawidlowych plikow.

Wiem że twój index działa bo mam waithacka by R3 na twoim indexie.Mi działa,nie mam pretensji .Ale,Dmg od ArTenta lub kogoś innego nie zdziała u każdego z twoim indexem.Np.u mnie nie zadziałał na twoim.Ja robiłem tak jak mówiłeś.Wrzuciłem DMG,wkleiłem twój index i zmieniłem nazwy plików pc i pc2.Mój Tut jest dla tych tylko co im nie chodzi na PL(ewentualnie priv),a nie wiedzą co zrobić .To wina komputerów lub morze coś z plikami.Mógł być np błąd przy ściąganiu .Ja nie wiem.Ale u mnie działa na indexie od kamera i morze innym zmiana indexu na ten pomorze.Ale niemów że ja coś mówię że twój index nie działa.Po prostu na moim PC-cie nie działa DMG z twoim indexem więc morze u kogoś jest tak samo :)

Żebyś się nie obrażał dałem małego edita.Jeśli uraziłem Przepraszam B)

sygnatura1n.png

Opublikowano

czyli dmg bd działać na chmure?

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano (edytowane)

czyli dmg bd działać na chmure?

Nie wiem czy DMG będzie działać na chmurkę.Na PL to mi hit idą na mieczu no i po którymś razie na skilla zaczął mi DMG wchodzić.Ale pewny nie jestem. Mam woja i na szarży mi chodzi, jeszcze wszedł mi na trzystronne .Więc jak mówiłem pewny nie jestem ale szanse są po którymś razie dopiero. Wejść morze ale na cud to ja nie liczę.Ale najważniejsze że u tych co nie chodzi wcale (mam namyśli PL,na priv zobaczę ale skoro PL wszedł to mogę się spodziewać że na priv wejdzie)będzie chodził bez błędu z postacią :)

Ja na twoim miejscu sprawdził bym.Mi wszedł na skille więc morze i tobie zadziała.

Ale po którymś razie dopiero.

sygnatura1n.png

Opublikowano (edytowane)

Skoro to jest tutorial to trzeba bedzie przeniesc :)

Masz racie To Tut i trzeba go przenieść. :D!

sygnatura1n.png