Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna

C.J

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Witam,chciałbym się dowiedzieć jaką kartę graficzną posiadam.

Próbowałem programami :

Everest Ultimate Edition

Everest Home Edition

Aida32

GPU-Z

Ale,żaden nic nie pokazał.

Otwierałem obudowe ,ale tam nic nie pisze.

Szukałem w menadżerze urządzeń,ale także nic.

Proszę o pomoc.

Chodzi mi o karte graficzna w komputerze.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

A próbowałeś normalnie?

Prawym na pulpicie > Właściwości > Ustawienia > Zaawansowane > Karta

I tam masz napisane. Oczywiście to pod windows xp jest. Ale na 7 i viscie jest zapewne podobnie...

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

Albo po prostu się odpięła? Tak to już jest jak się bez sensu kopie w komputer...

anonymoussignature.png

Opublikowano

Sprawdź programem CPU-Z model płyty głównej (zakładka Motherboard) i podaj go tutaj. Prawdopodobnie masz zintegrowaną kartę, tak jak mówi Osama. Wtedy też nie ma osobnej karty wewnątrz komputera, po prostu spójrz do środka.

Weteran
Opublikowano

Model mojej płyty

MS-7207 version 2.0

Komputer jest gównem,wiem,ale chce tylko zainstalować sterowniki do grafiki ;d a nie wiem jakie ;/

Więc help me please

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Model mojej płyty

MS-7207 version 2.0

Komputer jest gównem,wiem,ale chce tylko zainstalować sterowniki do grafiki ;d a nie wiem jakie ;/

Więc help me please

Kurwa. Masz zintegrowaną kartę graficzną. Zainstaluj sterowniki do płyty głównej i tyle.

RAsfepN.png
Opublikowano

Albo po prostu się odpięła? Tak to już jest jak się bez sensu kopie w komputer...

EDIT.

Nie mogła się odpiac bo komp by nie działał . Prawdopodobnie integra jak nic.

Jednak integra bo pisze to w opisie plyty ;x

Zainstaluj stery do plyty.

Opis płyty:

http://www.e4allupgraders.info/dir1/motherboards/socket939/msi7207.shtml

A tu stery do pobrania :

http://www.e4allupgraders.info/dir1/motherboards/socket939/msi7207_downloads.shtml

jqeuR.png

Opublikowano

ha ha ha xD Zabiłeś mnie tym postem !!! No ciekawe jak można siedzieć na komputerze bez karty graficznej (komp pewnie nie posiada zintegrowanej).

A zainstalowales w ogole jakies sterowniki do karty ? :>

Sorka, ale komputerów bez karty graficznej zintegrowanej jest raczej mało, więc sorry men, ale ci nie wyszło.

anonymoussignature.png

Opublikowano

Sorka, ale komputerów bez karty graficznej zintegrowanej jest raczej mało, więc sorry men, ale ci nie wyszło.

Hm a widzisz ,ze edytowalem post lolu ? Wiedzialem, ze jakis lolek sie rzuci skomentowac ;).

Tobie cos nie wyszlo bo integra sie nie moze odpinac ;) GZ umysłu ćwierć inteligencie.

jqeuR.png

Opublikowano

Hm a widzisz ,ze edytowalem post lolu ? Wiedzialem, ze jakis lolek sie rzuci skomentowac ;).

Tobie cos nie wyszlo bo integra sie nie moze odpinac ;) GZ umysłu ćwierć inteligencie.

To, że go edytowałeś mało mnie obchodzi...

Jednak tobie nie wyszło, bo nie pisałem o karcie zintegrowanej, a o zwykłej z wejściem PCI-E/AGP. Widzę, że czytanie ze zrozumieniem masz opanowane do perfekcji :)

anonymoussignature.png

Opublikowano

Kolejny kozak na MPC. Myslisz ,ze jestes fajny i pro spec ? Przykro mi , ale widzę, ze sporo osob nie przepada za Toba.

Po drugie : Jesli chodziło o PCI-E / AGP to jesteś pseudo-specem i sie lepiej nie udzielaj w takich tematach, bo tylko zaszkodzisz innym.

Jakby karta była odpięta to by koleś nie mógł poruszać się po MPCFORUM bo miałby czarny ekran ;). Gratuluje debilizmu.

Czytanie ze zrozumieniem mam opanowane do perfekcji ;). Postanowiłem być złośliwy skoro ty takie numery lubisz.

jqeuR.png

Opublikowano

Kolejny kozak na MPC. Myslisz ,ze jestes fajny i pro spec ? Przykro mi , ale widzę, ze sporo osob nie przepada za Toba.

Po drugie : Jesli chodziło o PCI-E / AGP to jesteś pseudo-specem i sie lepiej nie udzielaj w takich tematach, bo tylko zaszkodzisz innym.

Jakby karta była odpięta to by koleś nie mógł poruszać się po MPCFORUM bo miałby czarny ekran ;). Gratuluje debilizmu.

Czytanie ze zrozumieniem mam opanowane do perfekcji ;). Postanowiłem być złośliwy skoro ty takie numery lubisz.

Sporo osób za mną nie przepada... To mnie najmniej obchodzi. Zwłaszcza w tej twojej wypowiedzi.

Jestem pseudo-specem, tak? Ciekawe po czym to wywnioskowałeś. Po tym, że napisałem PCI-E/AGP? To gratulacje :)

Skoro autor tematu jest takim debilem i nawet nie wie gdzie ma kabel od monitora podpięty to każdy może się pomylić - błędy się zdarzają każdemu... x.x

A co do czytania ze zrozumieniem to nadal nie jestem przekonany, że opanowałeś je do perfekcji x.x

anonymoussignature.png

Opublikowano

Sporo osób za mną nie przepada... To mnie najmniej obchodzi. Zwłaszcza w tej twojej wypowiedzi.

Jestem pseudo-specem, tak? Ciekawe po czym to wywnioskowałeś. Po tym, że napisałem PCI-E/AGP? To gratulacje :)

Skoro autor tematu jest takim debilem i nawet nie wie gdzie ma kabel od monitora podpięty to każdy może się pomylić - błędy się zdarzają każdemu... x.x

A co do czytania ze zrozumieniem to nadal nie jestem przekonany, że opanowałeś je do perfekcji x.x

Lol i kto tu ma kurwa problem z czytaniem ? :/

Nawet nie przeczytałeś , ze jakby mial odpieta karte typu AGP lub PCI-E to nie moglby napisac posta gdyz by nie widzial nic na ekranie. Martwy ekran bylby :/.

Naucz sie czytać kozaczku a potem krytykuj. Tym zdaniem o odpieciu karty i potwierdzeniu ,ze chodzilo o AGP / PCI-E potwierdziles brak wiedzy nt. sprzetu. Skoncz zgrywac speca bo nim nie jestes.

PS: Nazywasz autora debilem ? Gratuluje bo to nie jest wytlumaczenie twojego debilnego posta.

jqeuR.png

Opublikowano

Lol i kto tu ma kurwa problem z czytaniem ? :/

Nawet nie przeczytałeś , ze jakby mial odpieta karte typu AGP lub PCI-E to nie moglby napisac posta gdyz by nie widzial nic na ekranie. Martwy ekran bylby :/.

Naucz sie czytać kozaczku a potem krytykuj. Tym zdaniem o odpieciu karty i potwierdzeniu ,ze chodzilo o AGP / PCI-E potwierdziles brak wiedzy nt. sprzetu. Skoncz zgrywac speca bo nim nie jestes.

PS: Nazywasz autora debilem ? Gratuluje bo to nie jest wytlumaczenie twojego debilnego posta.

Przeczytałem i dla tego przyznałem się do błędu. Nosz ja pierdole kurwa.

O sprzęcie wiem więcej od ciebie więc lepiej się nie wypowiadaj

Tak nazywam go debilem, bo dla mnie osoba która nie wie gdzie ma wpięty kabel od monitora jest debilem. Skoro nie umie zrobić nic innego po za włączeniem i wyłączeniem komputera to niech go w ogóle nie włącza i da sobie spokój x.x

A tak po za tym, to koniec spamu, bo nie chcę dostać warna za jakieś kłótnie z osobą o jednocyfrowym IQ... x.x

anonymoussignature.png

Opublikowano

Przeczytałem i dla tego przyznałem się do błędu. Nosz ja pierdole kurwa.

O sprzęcie wiem więcej od ciebie więc lepiej się nie wypowiadaj

Tak nazywam go debilem, bo dla mnie osoba która nie wie gdzie ma wpięty kabel od monitora jest debilem. Skoro nie umie zrobić nic innego po za włączeniem i wyłączeniem komputera to niech go w ogóle nie włącza i da sobie spokój x.x

A tak po za tym, to koniec spamu, bo nie chcę dostać warna za jakieś kłótnie z osobą o jednocyfrowym IQ... x.x

To wykurwiaj z tego forum na forum komputerowe . Zobaczymy jaki dobry jesteś ;). Pewnie beda mieli fajny kabaret z twoim udzialem.

Nie wiesz wiecej bo tym postem pokazales swoje zero wiedzy z IT.

Debilem mozesz byc ty, bo nie kazdy musi byc obeznany w komputerach wiec odwal sie od autora. Ludzie nie kupuja komputerow po to by wiedziec wszystko o nich a po to by je uzywac. Wypad z tego forum dziadu.

Swoim zachowaniem i obrazaniem innych pokazujesz ,ze to Ty masz jednocyfrowe IQ kozaczku i napinaczu.

jqeuR.png

Weteran
Opublikowano

Dobra na chuj się o jakieś pierdoły kłócicie..mam problema

http://www.e4allupgraders.info/dir1/motherboards/socket939/msi7207_downloads.shtml

bo jak chce z tego linku pobrać to wyskakuje not found..tylko w przypadku sterownikow do grafy i dźwięku to do biosa się da pobrać..

Ma ktoś jakiś linka do sterowników? byłbym wdzięczny

1329036830-U154499.png
Opublikowano

A GPU-Z próbowałeś sprawdzić? Nie CPU-Z tylko GPU-Z. Tam jest więcej info nt. grafiki.

u7zdc8-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...