Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona serwera mexilia.pl/ i grafika strony metin5.

Ekskluzyjny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto kolwiek da strone metin5 na hosting .Zglaszam na policje sprawe.Mowie odrazu.

Ta strona się tak zeszmaciła, że jest na 10 innych serwerach. Kto chce zapraszam na pw.

ps. weź Ty tam teraz lepiej ddosa zgłoś.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Bambusek..Nie ma ddosa tylko serwer padł .Bo w oovh maja problemy z klimatyzacja.

Opublikowano

Mnie to i tak nie interesuje, ja tutaj tylko staram się pomóc. A co do tego Questa to mnie nieźle wkurzyłeś.. Gdyż ktoś go kupił i wydał na to kasę. Dlatego powinieneś to uszanować. A Ty robisz swoje chojraku. =)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Sory.Ale podziekuj koledze z mexili.On mnie zmusił do tego.Bo wiesz o tym że ja nie udostepniam prawie nic.Jeszcze raz Sory ale musiałem

Opublikowano

Ekskluzywny

Popatrz się na swoja pisownie lepiej.Quest a strona to dwie rożne rzeczy.Przekonasz się o tym.

Opublikowano

heh człowieku wiesz co ci za to grozi ;d ale masz przesrane oni dali za ta stronkę kolo 2tys. albo i więcej a ty to rozpowszechniasz. Nie będę się dziwił jak jutro zapuka policja;P

Zapraszam na Mój Profi

89256711266019901106.png

Zarejestruj Się i Bądź Jak Najlepszy

Pomogłem?? Postaw +

:) a jak nie to bullet_star.pngbullet_star.pngbullet_star.pngbullet_star.pngbullet_star.png

Opublikowano (edytowane)

2@up nie masz racji bo JEŻELI Bambus3k napisał tego questa ma ZUPEŁNE prawo go rozpowszechniać bądź też sprzedawać a ty nie powinieneś wgl dyskutować co on ze swoimi questami robi.

Edytowane przez marcin9994PL
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...