Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem przy włanczaniu gry :/

Limol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko Wszystkim :)

niedawno wróciłem z wakacji... odpaliłem warra pobrałem wszystkie aktualizacje kliknąłem game starrt i... tu moje zdziwienie gra walnęła jakiś błąd :/ Błąd ten się pojawiał za każdym odpaleniem gry więc walnęłem kilka reinstali nic nie dało :/ zrobiłem formata całego dysku instalnąłem gre na nowo i c**** dało nadal ten sam błąd!!! jesteem po 3 deinstalacjach i instalacjach na nowo i już nie wiem co mam robić ;( błagam pomóżcie :)

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Przywróć lub przyśpiesz patcha.

Jak nie to usuń całkowicie WR i pobierz już najnowszego z Gamersfirst.com : )

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

lol nie róbcie ze mnie de**** usuwałem całkowicie z dysku i z rejestru na czysto było pobrałem z G1 a i tak nic nie daje :/

Opublikowano

xdmetri łap :)

Trzeba pobrać program AVG LINK ---> AVG Pobierz i Zainstalować a potem

1. Otwórz sobie AVG na pasku klikaj dwa razy lewą myszkę albo prawą raz i wybierz Otwórz Interfejs użytkownika AVG

2. tools (Narzędzia) >advanced settings (Ustawienia Zaawansowanie) > resident shield (Ochrona Rezydenta) > exceptions (Wykluczone pozycje)

3. add path (dodaj Ścieżkę)> znajdź folder z grą, wybierz go i następnie kliknij OK

4. Naciśnij Apply ( Zastosuj )

Cytat z forum G! jak coś :P

Mi pomogło^^

Opublikowano

mam takie jedno pytanie poza tematem żeby nie robić kolejnego wątku :P

Czy jest jakaś taka opcja żeby zombie mod sam startował na roomie?? chodzi mi o coś w stylu autoready na ffa że jak gram sam na prywatnym roomie żebym nie musiał siedziec przy kompie jak mi dinarki nabija tylko żeby po deadzie sam się od nowa włanczał :P?? pomożecie kompani?? :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...