Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógł by mi ktoś powiedizeć jak za pomocą cheat engine zrobić item np +24,+252 itp. (Chodzi mi o te itemy które maja widoczny + ale nie rozną im np magiczna obrona itp.

Za pomoc +

mca.pngmca.png
Opublikowano

Zrobiłem tak :

ulepszyłem miecz na +1 , dałem 1 i ferst skan , ulepszyłem na +2 , dalem 2 i next scan , potem tak samo na 3 i 4 i w tedy po prawej w tej tabelce mialem 1 wynik : 4 zaznaczylem go i ulepszalem dalej , bron u kowala dalej byla na +4 a nad moja glowa pojawial sie ten napis ze dobrze ulepszylem ale jak ulepszalem na +7 do zpalilo mi miecz.

Myśle ze cos zle zrbilem .

Jak ktoś mi pomoze dam +

mca.pngmca.png
Opublikowano

a po co dajesz next scan? napisałem żeby dawać nexst scan? gdy już macie 1 adres czyli np 4 to kliknijcie go 2 razy i pojawi się na dole te 4 zmiencie na 24 czy tam 087495 i już dalej zadnych skanów ani ulepszeń wizualnie jest + 24 albo ile tam chcecie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Ok. Juz wszystko jest ok. A czy mozna zrobic tak aby bron miala np. kolor lod, tox ? I mozna tak zrobic ze po wylaczeniu gry dalej zostaje + ?

Oczywiscie masz +

Edytowane przez LuKq
mca.pngmca.png
Opublikowano

A jak bym chcial potem ten item sprzedać i dal bym z kims handel to on by widzial ten + wizualny czy prawdziwy ?

mca.pngmca.png
Opublikowano

A jak bym chcial potem ten item sprzedać i dal bym z kims handel to on by widzial ten + wizualny czy prawdziwy ?

Nie jestem pewny ale prawdopodobnie widziałby ten prawdziwy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...