Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tumblr_lptis8PNzr1qzb7ox1.png

Już jutro Notch i jego wybranka powiedzą sobie ‘Tak’ na ślubnym kobiercu. Z tej okazji Mojang ma dla nas wyjątkową ofertę tylko na ten weekend.

Mianowicie, do każdego zakupionego gift code’u na stronie minecraft.net zostanie dodany drugi zupełnie gratis. Będzie można się nim podzielić z

najbliższą osobą lub też dobrym kumplem, aby później wspólnie bić drzewa, zmieniać swoje skiny i budować razem wspaniałe posiadłości.

Akcja trwa do końca najbliższej niedzieli, tj. 14 sierpnia.

Źródło mycraft.pl

r718w5.png

Opublikowano

stawiam że będzie teraz pełno postów "thx za wstawkę" no ale cóż... Dobrze że jakoś starają przyciągnąć ludzi ofertą. Łap + za info

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Na minecraft.net to samo pisze ;)

Wiekszosc z MineCraft Plejerow zaglada na mycraft.pl czy minecraft.net by zobaczyć newsy ;)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

No no, życzyć tylko powodzenia Notchowi z jego wybranką. :)

Bardzo fajna promocja, i miło że notch o nas pamięta i przygotowuje dla nas takie promocje =)

Ja już stety lub nie mam oryginalnego minecrafta, więc nie skorzystam.

+ za wstawkę ;]

Opublikowano

No,dzięki że wstawiłeś tą informacje o tym,Akurat Muszę zakupić Minecraft'a mojemu bratu to otrzyma dwa gift code;) pozdrawiam.

280qird.jpg

mca.png

Zbieram,

add.png

Opublikowano (edytowane)

Właściwie jak kupisz gift code to drugiego nie dostaniesz. Dostaniesz drugi jeśli kupisz ze strony premium bez użycia gift'u

Cytat z "The word of Notch"

Well, if you buy a copy of the game (not a gift code), you get a free gift code added to your account.

Tlumaczenie:

Więc, jeśli kupisz kopię gry (nie kod przezentowy[no gift code :P]), do twojego konta zostanie dodany darmowy gift code.

Edytowane przez szynszylu
Opublikowano

Na stronie Notcha, jest ten sam obrazek. Wstawka dobra, dla tych, którzy nie odwiedzają stronek o Minecrafcie. Sporo osób na tym skorzysta, myślę, że wstawka przydatna.