Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gameforge ogłasza wydanie gry przeglądarkowej Hellbreed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Firma Gameforge, lider rynku gier internetowych w Europie, ogłasza nową produkcję pod tytułem Hellbreed. Jest to darmowe RPG z naciskiem na akcję oraz z grafiką niespotykaną dotychczas w grach przeglądarkowych. Gra ta została już zaprezentowana na Gamescom 2010, wtedy jeszcze pod roboczym tytułem Soulbinder. Bohater gry musi stawić czoło różnym mrocznym kreaturom i ich przywódcy Darkenowi oraz zjednoczyć rozbity przez bogów świat Manjuri. Aby tego dokonać, musi jednak odnaleźć Studnię Światów. Gracze posiadają wybór między trzema klasami postaci i mogą odkrywać kolejne światy w pojedynkę lub w grupie.Zaprojektowany przez studio Gameforge Inflammables silnik gry „Phire 2.5D“ zapewnia nie tylko innowacje graficzne, lecz także płynną rozgrywkę bez uciążliwego czekania na ładowanie. Perspektywa rzutu izometrycznego pozwala na generowanie w przeglądarce bogatych w szczegóły trójwymiarowych plansz.

"Jesteśmy pewni, że Hellbreed wyznaczy nowe standardy na rynku gier przeglądarkowych. W chwili obecnej nie ma na rynku podobnego produktu, jesteśmy bardzo ciekawi reakcji graczy", Markus Windelen, Vice President Web Games.

Główne cechy gry:

+ Wartka akcja tocząca się w otoczeniu różnorodnych krajobrazów (150 indywidualnie zaprojektowanych obszarów-odłamków);

+ Możliwość grania zarówno w trybie jednoosobowym jak i wieloosobowym;

+ Rozbudowane możliwości indywidualizacji postaci;

+ Fantastyczna oprawa graficzna;

+ Ponad 250 potworów oraz postaci NPC;

+ Potężne przedmioty;

+ Ponad 70 towarzyszy oraz maszyn bojowych.

Opublikowano

Wygląda jak diablo 2 ale na pewno nie będzie tak grywalny. Ogólnie będzie tak chujowe jak te wszystkie gry od gameforge, czyli te metiny, nostale itp.

RAsfepN.png
Opublikowano

już x10 wole grać na metinie pl czy innych grach niż na polskich privach gdzie dają wszystkie możliwe bronie zbroje do IS więc naprawdę nie narzekajcie że oni nabijają jak nasze privy pod tym względem to tragedia

NJxbd4x.png

Opublikowano

Wygląda to do dupy + że to od Gameforge = chujnia wg. mnie

Wygląd to nie wszystko, ale ty tego nie zrozumiesz bo jesteś dzieciakiem i dla ciebie jak gra nie ma grafy crysisa to jest do dupy. Normalnie żal mi takich ludzi.

RAsfepN.png
Opublikowano

Wygląd to nie wszystko, ale ty tego nie zrozumiesz bo jesteś dzieciakiem i dla ciebie jak gra nie ma grafy crysisa to jest do dupy. Normalnie żal mi takich ludzi.

Crysis 2 ma chujowa grafikę :D

1377774857-U369478.png

Opublikowano

dla mnie tylko dzieciaki patrzą na grafikę , owszem czasem jest nie za ładna ale i tak grałem w naprawdę wiele starych gier które były o wiele lepsze niż te niektóre dzisiejsze

NJxbd4x.png

Opublikowano

To ty chyba nie grałeś na najwyższych z dx11.. -.-

Grałem :] I jeszcze powiedz, że nie mogli zrobić lepsze :] I te zajebiste kwadratowe koła :D

1377774857-U369478.png