Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano
Witam.

Czy wie ktoś co to jest te linage 2 w ecsro download???

Prawdopodobnie mają również prywatny serwer do la2.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Lineage II: The Chaotic Chronicle to druga część gry MMORPG stworzonej i wydanej przez firmę NCsoft w 2004 roku.

Tak jak w większości gier tego typu, akcja rozgrywa się w fantastycznej krainie pełnej przygód, walk i mrocznych zagadek. Gra jest typowym hack & slashem z elementami cRPG - gracz zdobywa doświadczenie poprzez zabijanie potworów (mobów) i wykonywanie questów. Jednak głównym atutem Lineage II jest rozgrywka PvP (Player Versus Player), w postaci oblężeń zamków (ang. "siege"), turniejów, czy wielkich bitew z udziałem wielu graczy naraz lub umówionych bitkach graczy. Istnieje też możliwość zabijania słabszych graczy, ale gdy atakujemy słabszych otrzymujemy status PK (Player Killing), nasz nick jest wyświetlany na czerwono i zwiększa się nasz poziom Karmy. Postać która zginie gdy posiada Karmę ma zwiększone prawdopodobieństwo utraty przedmiotu z ekwipunku. Aby zmniejszyć Karmę należy zabijać moby, przy czym im silniejszy mob tym większej ilości karmy pozbywamy się. Aby móc grać należy znaleźć serwer. Istnieją oficjalne (płatne) oraz prywatne (pirackie czyli darmowe, lecz nielegalne i mniej stabilne niż oficjalne)

asdsadajs.jpg
Opublikowano

Szilas nie spamuj tak bo to się już żałosne robi kopiujesz jakieś definicje z internetu aby sobie nabić Posty ...

Proszę zobaczyć co pisał przy innych tematach jeśli myślicie , że moja wiadomość to również spam. Pozdawiam D_Krosnon

Opublikowano
Człowieku i co z tego że skopiowałem?? Ważne że dostał to co chciał -.-

Na moje oko to chciał się dowiedziec co oznacza napis w Ecsro (L2) , a nie chciał całego opisu gry L2 -.-

czysty spam.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

dziękuje D&G i Szilasowi .

Też tak myślałem że lineage 2 bo muj kolega w to grał ale napisalli nie lineage tylko linage.

Tutek do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...