Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SA][POMOC] Szukam modow do 50mb,mg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam pisze ten temat ponieważ szukam modow do gta san ale takich do 50megabajtów :D:D moze macie jakis fajny mod niechcę AUT!! :) Prosze o pomoc moze BEdą plusiki ale jakies

Edytowane przez NajnowszyKox
Opublikowano

Mody które mają powyżej 50mb to zazwyczaj jakieś wielkie modyfikacje.

Żadko kiedy spotyka się takiej wielkości paczki.

Poszukaj na pebie tam pełno tego było.

Dodatkowo polecam ci tę stronkę :

To jest ukryta treść, proszę

Down, Wiesz że muszę zraportować ten twój post ?

Jak chce modów to jego sprawa i tobie nie wolno podważać jego zdania, to jego temat. Ale masz trochę racji bo dużooo jest newbie które nie potrafią szukac w google +1

OndteAw.png
Opublikowano (edytowane)

NajnowszyKox dzięki za - dziecko google nie gryzie sam sobie poszukaj a keinger nie pomagaj bo rozumiem jak by mu mod nie odpalił ale k.. żeby pisać temat że szuka ja wpisze w google gta sa mod i ja mam tyle wyświetleń

[Edit]

Około 4,480,000 wyników (0,11 s)

[Edit]

Witam pisze ten temat ponieważ szukam modow do gta san ale takich do 50megabajtów :D:D moze macie jakis fajny niechcę AUT!! :) Prosze o pomoc moze BEdą plusiki ale jakies ZAJEBISTE!!! '

Po pierwsze naucz się pisać jak masz z tym problemy rozumiem też czasami takie mam błędy to używaj mozilla firefox.

Po drugie zajebiście będzie jak sam sobie poszukasz

Po trzecie ile ty masz lat gra jest od 18 a jak się tyle nie ma to chociaż dla kulturalnych lub dojrzałych emocjonalnie ludzi.

Po czwarte edytuj temat usuń "ZAJEBISTE' nie używaj Caps Lock popraw błędy wyłącz kompa zastanów się nad sobą i wróć na mpc forum

Edytowane przez PROSHOTER1994
634534203295449218.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...