Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przygotować się do lochów.

Block3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak: gram w sf'a z kolegami w czwórkę na s5 od 3 dni, tzn. dwóch z nas grało już wcześniej, ale nigdy nie było w dungeonie. Ale ja jak zwykle przez mojego fuksa, wygrałem klucz do lochów w queście (hihi) i nie wiem jak się do nich przygotować, co należy kupić, mam: 4 złota, 70 srebrników i 0 grzybków. Zamieszczam screen mojej postaci:

22364546491046669698.jpg

A klucz do lochów to:

Klucz do zbeszczeszczonych Katakumb.

Dodam, że wybieram zadania żeby zarobić jak najwięcej kasy.

Opublikowano

Czyli mam czekać do 20lvl i kupić dobre eq tak? Bo na razie próbowałem z tą zjawą walczyć ale kiedy on miał jakieś 50hp ja miałem 40 a on teraz atakował i dead.

Opublikowano

Po srodku gowno po kotku, bierz misje na golda a od 20 lvl na expa, pakuj w staty i codziennie sklep sprawdzaj i kupuj itemy na zrecznosc, jak ci wypadnie artefakt to go zostaw dopoki nie dropnie ci drugi, lepszy

nie bądz cham, daj minusa -----

Opublikowano

Bierz misje na expa , bo czym wiekszy lvl tym lepsze itemy u handlarzy i wiecej kasy za robote i questy :D

Do lochu idz od 20 i powieksz troche zrecznosc :P

Opublikowano

hehe wszyscy się ze mną zgadzają xD:D

tak jak inni czekaj do 20lvl kupuj itemki na zręczność ale też bierz 2-3 itemki na wytrzymałość ale broń najbardziej w zręczność ja mam atak 9900-24500 około na 52lvl a hp mam 280k i 30% szczęścia a arty trafiają się tylko na all cechy.... :(

Opublikowano

Jeśli ma czekać do 20 lvla to niech od razu poczeka do 60 lvla -.-. Co to za różnica czy atakować za 10 lvli czy teraz. Kiedyś sprawdziłem czy to prawda czy nagroda z lochów zależy od lvla. Na 60 lvl dostawałem takie gówna z lochów jak bym dostał na 10

syg2i.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

Sralimuchy będzie wiosna, będzie trawka lepiej rosła. Obojętnie na jakim lvl zaatakuje byle by miał dobre eq i od tego zależy kim gra jak zwiadem to w zręczność i w hp, woj siła i jak wszędzie hp n i jeszcze najlepsza według niektórych osób mag inteligencja i oczywiście hp. Ja osobiście gram zwiadem i jesem zadowolony bo mam 52lvl i na to nie nażekam a zjawe w lochu 1 pokonałem odrazu :rolleyes: także to naprawdę bez różnicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...