Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Alteriwnet po banie

gruby157

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, ostatnio dostałem bana na AlterIwnet, szukałem różnych sposobów obejścia, i zadziała tylko jeden, łączenie się przez inny serwer, ale teraz już tym sposobem nie da się grać na żadnym serwerze. Próbowałem zmienić mac adres, ale gdy robiłem programem(poradnik z tego forum) to wyskakiwał mi błąd, więc zedytowałem wpis w rejestrach systemu, Mac adres zmienił się, ale gdy próbuje odpalić MW2 Alteriwnet wyskakuje mi problem with file main\iw22.iwd, a po użyciu programu iw22_fix mac adres wraca do poprzedniego(problem znika, ale ban zostaje :/) Wiecie może jak to obejść ?? Jeśli ktoś mi pomoże będę bardzo wdzięczy, i oczywiście plusik poleci.

Edytowane przez gruby157
Opublikowano

@Refresh

Minęły już 3 dni wszedłem z zamiarem pogrania ( bez żądnych cheatów czy czegoś takiego) z nowo zainstalowanego clienta wszedłem na jeden serw wyszedłem i od razu ban poleciał :/ A problem z mac adresem nie udało mi się rozwiązać więc liczę na waszą pomoc . Oczywiście polecą plusy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...