Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jesteście zajebiści

sasek16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj zostało zmienione i na mapie ??? nie ma już białki tylko po 500 kredytów brawo. Dlatego dzięki temu co to wstawił na MPC

sygna.jpg

Opublikowano

Gratuluję kurwa!

Sekhmet - jak awansujesz, dopilnuj proszę, żeby Ci idioci nie wrzucali więcej bugów na te forum.

Boty, skrypty, programy , poradniki - OK, to może być, tym możecie się dzielić, ,ale nie kurfffa crackami (tymi których nie ma na epvp i zhyk) i bugami . Naprawdę Razor bez tego forum będzie puste ? oO

Opublikowano

Mnie to jebie czy to działa czy nie, ale to, że akurat dziś to się przytrafiło nie znaczy, ze dzisiaj go poznali ...

Nie , nie , wcale. Naprawdę niezły zbieg okoliczności. -.-

Ciekawe ile adminów DO to teraz czyta.

Skoro można było sobie tam skakac ile się chce, to musieli zmniejszyc nagrodę - latwiej jest to zrobić niż naprawić bug. Teraz sobie zbierajcie kredyty.

Opublikowano

Ja mam w piździe czy coś naprawili czy nie.

Liczy się to kto na ile ma jaj by takie rzeczy wstawiać na forum i dzielić się z innymi.

Jeszcze wczoraj myślałem, że nareszcie ten dział zmienił się, gdy odszedł taki noob jak Szymon.

Nikt go za to nie lubił. To pierdolone "Mam, ale nie dam." musi i musi i w imię wszystkiego się skończyć.

Nie po to mamy nowego Kidmoda jakim jest Sekhmet, by pilnować każdy swojego.

I co siedzisz sam przed komputerem cały przestraszony, chowając tajemnice przed całym światem?

Jeśli masz na tyle jaj by mieć w piździe całe BP i wszystkich tych noobów to wiedz, że coś się dzieje...

/razor130: Oj dzieje się dzieje. Zapewniam Cię, że wszyscy hejci pójdą precz. Codziennie będę teraz tu wbijał.

Źle zrobiliście, że obrażaliście Sekhmeta, źle zrobiliście sypiąc wulgi gdzie popadnie...

Opublikowano

Jakiś dzieciak pewnie myślał że poinformuje o bugu i dadzą mu jakąś nagrode...

Opublikowano

O KURWA TO TEN FRAJER PATRYK Z MPC to napisał wypierdalaj cioto i tak chuja za to dostanie napewno ale i tak jest kurwa ciotą ogl. to wielkie dzięki Mar.quake + Patryk mogles napisac niektorym osoba ktorym ufasz na mpc ze na zhyku jest bug na mape ??? a nie tutaj teraz taki frajer Patryk tylko dopomugł BP a i tak chuja od nich dostanie bo to są jebane sknerusy

Opublikowano

@UP popieram, miałem to samo na myśli.

Był kiedyś taki predator na pl1 mmo, któremu dali kilka mln urki, ale to było tylko po to by nauczyć ludzi, że są nagrody za bugi, a teraz to gówno jest. Największą nagrodą z bugu jest jego wykorzystywanie.

Opublikowano

moim skromnym zdaniem to nie przez mpc, na bank po publikacji na zhyku skoków bylo 1000% więcej a logi ?? Wiadomo kto na jaka mape skacze lub kto byl na ??? (nie chce mi się wierzyć że nie -.-) Dlatego bugi zawsze bd przemijały i zawsze bd nowe taka rola buga. Identycznie jest z botami, byl udobot. Powstawanie nowych botów bd miało zawsze odbicie na systemie wykrywania oszustów a i tak bd czym bocic. Myślicie że ludzie z BP nie wchodza na zhyka itp? Na MPC i tak pojawia się zawsze z opóźnieniem(czasem bardzo dużym) wiec gdyby z stąd brali zawsze byli by opóźnieni.

Założę się że nie jeden bug/skrypt czy inna zabawka przestała działać z undergroundu nawet jeśli nie wypłynęła. Kolej rzeczy to wszystko...

Opóźnienie wykrycia buga przez "mam a nie dam" ma krótkie nogi bo nie jeden geniusz wpadnie, da tylko znajomym i tak nagle wszyscy maja po 100mil urki bez sensu -.- BP nie może sobie pozwolić na nie logowanie takich rzeczy jak przeskok z 1k uri na 100k lub online time 90h.

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA

Opublikowano

mozliwe ze jakis kretyn powiedzial wczesniej a to ze musza wyslac emaila czy jakas inna wiadomosc do szwabow to oni dopiero moga cos z tym zrobic... admini na innych serverach moga tylko banowac na chacie albo latac szybko na mapie czy cos oni nie maja wpływu na to co sie dzieje na calej grze bo niemcy zmieniaja to sami w calej grze a bigpoint to nie jest byle jaka firma zeby dawac admina komu chca bo ja mam najlepszego przyjaciela z mojego miasta pracujacego dla bigpointu w darkorbit na serverze GB1 i jakos on nie moze mi nic dac a jak pisze na czacie to on jest SMOD a chuja moze...

jesli by cos mogl to bym mial 40 lvl i wszystko co jest dostepne...

POLSKI SUPPORT JAK KAZDY INNY MUSI SIE KONTAKTOWAC Z NIEMIECKIM SERVEREM

a jesli ktos mi nie wierzy to sam niech sobie napisze do supportu i sie zapyta :)

18706.png

33698.jpg

25946.jpg

NIE BADZ SKNERA DAJ +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...