Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Oge Uruchomic Niemieckiego Priva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze ktos mi pomoc?? zpatchowalem klienta, nawet sciagnolem SunriseStarter z oficjalnej strony priva, ale mi nic nie dziala. Zeby odpalic gre to wlaczamy silkroad launcher czy co?? help plss, dam 5*

Opublikowano

a wiesz moze kiedy bedzie otwarty?? bo jak probowalem wlaczyc to na stronie glownej pisalo ze jest Online .. :unsure:

//edit a ja nie mowie o Ecsro, ja mowie o tym niemeickim privie z tematu od heniooooooooooooo w przypietych

Opublikowano

bml123 ... przeczytalem kilka twoich postów i stwierdziłem, ze masz problemy z samym sobą ^^

Na SunRise mają jakaś inspe, bo mi tez nie działa..

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

Sunrise juz dziala :)

@EDIT sunrise to dupa ;/ moby sie nie ruszaja a jak podchodze zeby wziac itema to mi sie crashuje i wylacza mi silka ;/

#EDIT 2 a teraz to mi sie nawet silk nie chce wlaczyc .. >.> i jak ja jutro pogram na isro po inspie?? oO

Opublikowano
#EDIT 2 a teraz to mi sie nawet silk nie chce wlaczyc .. >.> i jak ja jutro pogram na isro po inspie?? oO

Z tego co widze to jak serv jest OFF to silk się nie włącza ;/

Opublikowano

Lol ogarnij sie. Zrob sam taki serwer LOL . Zagraj sobie na sjsro i zobaczysz wtedy dopiero co oznacza priv. Lub wejdz na ecsro. Czlowieku to jest nowosc. A pewnie zajebali pliki serwerowe przy nowym upg Silka na isro. Zawsze jak isro cos wsadza to nagle kazdy ma pliki serwerowe bardzo dobre i juz sie zaczyna szum. Co oznacza ze Isro wykradaja pliki jak chca :D pozdro

Opublikowano

Hmm.. A nie lepiej jest poczekac na jakis ogarniety private z europa, niz grac (a raczej probowac) na zbugowanych i spamowac o ich bledach na forum??

Opublikowano

Hehe ja tam pogralem bo juz nie mam co robic mam 5lvl caly plecak itemow +9 i jako pierwszy item dropnelem shielda suna na 1lvl +9 nalorzylem go i juz go zdjac nie moge nakladalem staffa i mialem w reku to i to. No i nastepne bugi w constantinopol moby sa max 4lvl poszedlem dalej i zadnego moba wiecej juz nie widzialem. Podnosic itemy ja moge nie schyla sie po nie tylko podchodzi kolo itema i on jest juz w plecaku. Pytajniki dostaje do 30min gdzies;p na serwie bedzie ciagle pisalo ze jest inspekcji czasami wlonczaja serwer jak juz miaja dosc likwidowania bogow i ida na piwo ;P joke.