Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Just Cause 2

_Shizuu_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakupiłem dziś grę Just Cause 2, po krótkim czasie grania, chciałem zapisać grę .. ale gdzie? W menu Save Game jest zaznaczone na szaro i nie mogę tego wybrać

Help xD

<Podanie parametrów komputera są chyba tutaj zbędne .. >

WaldzioxD.png

Opublikowano

Z tego co pamiętam to automatycznie się zapisuje jak przejdziesz misję... i w trakcie misji zapisać się nie da... głowy nie dam :P

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Ale np. po misji zdobyłem kilka części itp, i chcę zapisać .. czytałem ,że zapisuje się, regeneruje hp i ammo przy jakiejś kryjówce, ale gdzie ona jest ;d

WaldzioxD.png

Opublikowano

nie wiem dawno nie grałem w Just Cause 2 :P

jak grałem pamiętam że automatycznie mi się savowało...

z tego co wyczytałem:

po pierwsze zawsze można zapisać grę samemu, a po drugie w tej grze śmierć naszego bohatera jest prawie, że niemożliwa.

Jak przeszedłem misję to automatic save i następna misja nie wiem czemu tak nie masz...

@Down

Nie wiem... tak wyczytałem... mi się automatycznie zapisywało czemu tobie nie to nie wiem...

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Nie ma jakiegoś klawisza który odpowiada za Quick Save (szybki zapis)? Sprawdź w klawiszologii w ustawieniach.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...