Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fast Button Link by KAME

kame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w dniu dzisiejszym chciałbym wam zaprezentować malutki program o nazwie "FAST BUTTON LINK" czyli prościej mówiąc Szybki dostęp do Plemion.

Napisałem ten program dlatego że sam gram w plemiona i ułatwia mi dostęp do plemion w stopniu natychmiastowym.

Oczywiście jest on w fazie "BETA" ale pracuje dalej nad nim aby ułatwić wszystkim graczom szybki dostęp do gry.

Chciałbym was prosić o przetestowanie go oraz opisanie co byście chcieli w nim dodać aby usprawnić w nim gre.

Download:

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

To jest ukryta treść, proszę

Program pisany w C++

Wszelkie prawa zastrzeżone.

Specjalista
Opublikowano

Powiem że trzeba mieć do odtworzenia tego programu freamworka, 4.0 chyba, bo na 3.5 nie chce mi odpalić tego programu...

Opublikowano

Jakiś image? xD Jak to wygląda, gdzie się znajduje itp. Żeby osoba potencjalnie zainteresowana nie musiała ściągać i się dowiadywać mógłbyś zapodać ss'a :) Byłbym wdzięczny :)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co widzę na profil to żyje...

Ostatnio Użytkownik nie jest zalogowany wczoraj, 19:34

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

krycha możesz zamknąć to bo to nie jest jego znalazł w google i opublikował licząc na plusy ;/

A po za tym można pobrać na Mozillę taki pasek do plemion wiedz to jest nie potrzebne :)

Opublikowano

krycha możesz zamknąć to bo to nie jest jego znalazł w google i opublikował licząc na plusy ;/

A po za tym można pobrać na Mozillę taki pasek do plemion wiedz to jest nie potrzebne :)

No chyba ty to w google pobrałeś w tej chwili nie mam czasu nad dalszą pracą tego dlatego że wyjerzdzam za granice.