Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Mexilia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w mexili jak się kliknie "v" to tam są skille co nie? a tam też jest zakładka "jazda" (nie wiem czy tak jest tylko w mexilii) wie ktoś może jak te skille odblokowac?

post-316235-0-72186800-1313157911_thumb.png

post-316235-0-15367000-1313158043_thumb.png

Opublikowano

musisz mieć militara ;) i przeczytac pomyślnie instrukcje jazdy konno co ci da 1 pkt co dowolnie wybranej umeijętności (bynjmniej tak jest na pl ;))

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ależ on ma 21Lv konia.

Musisz kupić to co daje pkt. um. do skilli konia.

Kurna. Nie pamiętam nazwy tej ks. teraz..;x

61250135649803357867.png

Mam wyjebaną sygne!

Opublikowano

właśnie nie za bardzo bo jak czytam inną ks. to pisze "już umiesz jeździć na koniu" albo "nie możesz przeczytać tej księgi" ;/

Opublikowano (edytowane)

Do czego służy instrukcja jazdy konnej oraz instrukcja oswajania konia ?

Dzięki instrukcji jazdy konnej możemy zwiększać poziom umiejętności konnych, których możemy używać mając konia wojskowego (tzw. militar). Instrukcje te możemy czytać od 50 poziomu bez względu na to czy mamy już militara, czy jeszcze nie. Zdobyte punkty umiejętności będziemy mogli rozdać zaraz po zrobieniu wojskowego konia. Maksymalny poziom umiejętności konnej to M1.

UWAGA! Po zrobieniu Lv 20 konia możemy używać skilli, lecz nie zadają one obrażeń.

Natomiast używając instrukcji oswajania konia podnosimy umiejętność przywoływania konia na kolejne poziomy. Każdy kolejny poziom daje nam większą szanse na przywołanie naszego wierzchowca. Maksymalny poziom tej umiejętności to 10.

cytat z wiki.

Edytowane przez NoAcid

61250135649803357867.png

Mam wyjebaną sygne!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...