Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam pewien kłopot, gdyż użytkownik furiato na każdym kroku mnie minusuje i przez 2 dni straciłem ok 10 ptk reputacji a wiem że na tym się nie skończy. Mogę porobić ss-y jako dowód.

Moim zdaniem mija się z celem aby pomagać userom zdobywać plusy tylko po to by jakiś gnojek mi je "zabierał" proszę o pomoc mi w tej sytuacji.

ps screen

minusyh.png

więcej mi się szukać nie chciało...

@@ jest jeszcze prawdopodobieństwo, że ten kid ma multi gdyż wysłałem mu na profilu (możecie to jakoś sprawdzić ?? bo on usuną tą wiadomość) dlaczego mnie minusuje on odpisał i zaraz potem jakiś typ też napisał dlaczego mnie minusuje (podał link gdzie mnie zminusował) choć ja do niego nie pisałem!!!!!

zrobię screeny

mpcminusy.png

oczywiście od tego furiato nie chciałem żadnych minusów...

a ten niewiadomo też mnie "poczęstował minusami

tak mi się zdaję dlatego że ma multi

może ktoś sprawdzić jego IP ??

Edytowane przez mixer21
Opublikowano

A w czym ci mamy pomóc niby? :O. Daje ci minusy to daje. Reputacja nie wpływa na Twoją pozycję na forum. Wręcz przeciwnie. Makin jak dostał admina mial kilkaset na minusie (dopiero potem sobie wyzerował :D).

Innymi słowy - olej to. W regulaminie nigdzie nie ma, że minusowanie jest karalne, więc furiato nie może dostac żadnej kary.

@btw

Dałem ci minusa ;D

Opublikowano

aha to spoko czyli niby forum schodzi na psy!

dobra minusa można dać ale żeby za nic!!!

@ up ty jesteś nie poważny czyli ja się napracowałem aby zdobyć te plusy a jakiś po*eb ma mi to wszytko zabrać -.-

jak tak ma być to ja sobię podziękuje ....

Opublikowano

Znajdź mi cokolwiek (papier toaletowy, regulamin) na czym jest napisane, że za pomoc trzeba dostawac plusiki. Ja i większośc działamy beinteresownie. Mam wyjebane, czy za tuta, nad którym pracowałem miesiąc dostane 1000000 minusów. Za te plusy nie dostaje się nagród a najlepszą motywacją nie jest + czy - a pochwała słowna.

Anyway, jeśli Twoja psychika nie wytrzymuje minusowania, wyloguj się.

Opublikowano (edytowane)

Co za człowiek..

Sam na starym koncie takkkkk.. leciałem na plusy, że dałbym sobie dupę urwać za 100plusików.

Za pomoc oczekujesz jakiegoś internetowego/mpcforumowego gówna zwanego "plusikiem" ?

Co ci to daje? Satysfakcje?

@OFFTOPIC

Dałem ci już 5 -. nmzc.

PS. I on pisze, że ma 17lat w profku.. Buah x3

Edytowane przez Equ.
Opublikowano

Może byście się wszyscy uspokoili i zeszli z tonu z tymi wulgami co?

Minusowanie na forum NIE jest karalne. To osobista sprawa tego, kto daje Ci minusa. I my nie mamy prawa mu tego zabronić.

Więc trochę spokojniej, jeśli daje Ci minusy musi mieć do tego powód. Rozwiąż to z nim.

1321896841-U198706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...