Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Uwaga bany MT2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ostatnio dostałem na 3 konta bana za szkodliwe oprogramowanie tak więc macie RADZĘ narazie nie cheatować i czekać aż mistrzowie z naszego forum coś zrobią.

"Drodzy gracze!

Uprzejmie informuję, że programiści gry Metin2 rozpoczęli masową akcję blokady kont za użycie niedozwolonego oprogramowania. Oprócz banów przez HackShield, są nakładane blokady za użycie tzw. client-mods (typu Kamer mod i inne).

Wszelkie próby manipulacji klientem doprowadzą do blokady konta.

Jest to blokada systemowa od której nie ma odwołania przez support. Jeśli nie chcecie, aby Wasze konto było blokowane - przestańcie korzystać z wszelkiego rodzaju wspomagaczy.

Tylko słabi gracze, wykorzystują wspomagacze ;)

Wasz Metin2 Team "

1337

Opublikowano

to jest cycat z boardu jesli się nie mylę ;) mam x6 kont 30lv z czego x3 prawie co dziennie łowią na fb ;) od tygodnia a bana nadal nie ma ;)

ps bana sie dostaje na modzie np jak handlujesz powyzej 10kk lub cos wystawiasz na shopie za ponad 1kkk ;)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Taa , tez tak mialem na jednyk koncie przez przypadek sobie przenioslem 999kk i za 20 min ban ; )

Nie chce + ani - chociaż jak już musisz dać to daj + ale najbardziej zależy mi , abyś kliknął w www.pajacyk.pl i kliknął w brzuch pajaca :) Pomóż głodnym dzieciom

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...