Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. nie dawno zamienilem sie na postacie i teraz gram (znaczy nawet nie zdarzylem pograc bo fembria off) dual weapon glavier/blader co myslicie o tym buildzie ??? sprawdzi sie on ??? prosze o wasze opinie :)

Opublikowano

Myślę że tak - na PvP Blader kosi wszystkich jak popadnie, a na PvM Glavier dosyć szybko expi więc wbicie 90Lv dużo Ci nie zajmie.

Minusy to brak Speeda (ale to można w NPC kupić) bo rozumiem że do tego Fire ?

//takie tematy to na s-o

Opublikowano
Myślę że tak - na PvP Blader kosi wszystkich jak popadnie, a na PvM Glavier dosyć szybko expi więc wbicie 90Lv dużo Ci nie zajmie.

Minusy to brak Speeda (ale to można w NPC kupić) bo rozumiem że do tego Fire ?

//takie tematy to na s-o

Pomylił ci sie glob z privem, na privie skille masz do 70 a lvl 90

bicheon90/glavie90/fire90/cold30?

Według mnie build taki sredni - wrzucamy debuffy combosem z bicheonu, przelączamy na glavie i dobijamy przeciwnika. MInus buildu to brak speeda/dodatkowego parry ratio a co do defa to tylko snow i mag def z fire.

76561198001815076.png
Opublikowano

Planuje 90huksal 70 bicheon 90 fire i 50cold. z lighta speead to najmniejszy problem bo kupic speed nie problem a parry ratio to i tak tyle co kot naplakal w seta wole wbic 100% i bedzie dobrze :D do pvp myslalem ze skill bicheon podcinka dobitki szybko glavia ghost i soul i powinien przeciwnika rozwalic :)

Opublikowano
Planuje 90huksal 70 bicheon 90 fire i 50cold. z lighta speead to najmniejszy problem bo kupic speed nie problem a parry ratio to i tak tyle co kot naplakal w seta wole wbic 100% i bedzie dobrze :D do pvp myslalem ze skill bicheon podcinka dobitki szybko glavia ghost i soul i powinien przeciwnika rozwalic :)

Własnie zobaczyłem skille bladera i powiem jedno, do 70tki masz tylko kilka przydatnych skilli na dualweapona - podcinki oraz de podcinki i pobitki.

Podcinki i dobinki są moze dobre do powszczymania przeciwnika na chwile aby sie wypotować, choć równie dobrze mozemy zastosować knock-downa ze glavii. Z Bicheonu pozostaje ci tylko skill na phy defa. Nie ma chyba sensu robić takiego buildu, prędzej bow/glavie strong bow+ghost

76561198001815076.png
Opublikowano

Moja gildia czesto robi wary i mamy 2 x 90lvl nukerow i glavier i ja jako blader/glavier bede dobry zeby do tego czasu powstrzymac przeciwnika dopuki reszta nie pokona tamtych.

Opublikowano
Z Bicheonu pozostaje ci tylko skill na phy defa.

Ehmmm ten skill, chyba nie działa na privach, tak samo jak mag def z heuksala.

Opublikowano
Ehmmm ten skill, chyba nie działa na privach, tak samo jak mag def z heuksala.

Czyli wogule nie opłaca sie robić dual weapona z bicheonem

76561198001815076.png
Opublikowano

No zobaczymy ja jednak troche pogram tym buildem i zobaczymy jak sie bedzie gralo. A moze ma ktos takie build albo widzial go w akcji na pvp ??? prosze o wasze wypowiedzi. :D

Opublikowano

Na isro widziałem - dawał rade (na 85-87) kolesiom 90Lv ale wiadomo jak się kończą pojedynki z EU warlockami*wizzami*rogami =)

Na ecsro nie widziałem, bo wszyscy albo Glavia albo Blader - krótkie pojedynki bo co lepszy to wszystko na podcinka+dobitka rozwala.

//Edit:

Ja osobiście gram teraz INT Bow i powiem tyle ze na PVP i PvM own ... na unikaty narazie za mały Lv [47].

Na PvP Glavier 45Lv idzie na Antidevil + Berserk (czy jak sie to tam pisze) a int chary to na samego Anti ^^

Opublikowano

Gralem kiedy bowem full int i na pvp to zabardzo szans nie mailem ale na GW w grupie bardzo dobrze sobie radzi przez bardzo duze dmg. Na ecsro narazie to kiepsko z tymi skillami ze do 70 ale jak wejda nowe skill to bladero/glavier powinie bardzo dobrze sobie radzic.

Opublikowano

Hehe fajny JOKE ;]

ECSro na 80% nigdy nie wprowadzi Skilli 90, Gap100, Euro itp.

Euro miało być w maju zeszłego roku - przełożyli na wakacje - później na koniec roku - następnie na marzec tego roku - i na właśnie trwające wakacje =)

POZDRO żyj nadzieją xD

// to że ktoś mówi to nie znaczy ze GM będzie się to chciało zrobić, bo oni tylko patrzą jak kasa wpływa na konto i się śmieją z tych co to wpłacają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...