Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób duala :D Glavier i blade oraz fire, dość powszechny build na csro.

A tak na poważnie w moim odczuciu, glavier. Nigdy nie grałem bladerem więc się nie wypowiem.

Opublikowano

I to i to ch*jostwo :P Rób hybrydke spear :)

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

Polecam ci Glaviera, na wysokich lvlach bardzo silna postać na pvp i zarówno pvm.

Na PVP niszczy, gdy wejdzie stun to już tylko kwestia 2-3skilli. również przyjemnie expi się ;).

Głos oddaję na Glaviera.

random.jpg

Opublikowano

Zrob sobie glaviera z początku bo BLADEREM wolno sie expi , i jak dojdziesz do rozsądnego lvla to zdecydujesz czy cofnąć heuksal i dać biech , lecz ja polecam ci Glaviera bardzo dobry dmg a z bladerem ty vs euro , to nie masz szans bo nawet im statusy nie wejda ze wzgledu ze maja holy spell

Opublikowano

Glavier słaby ;d

Na kolejnych capach rozkładają mu skille na kilka hitów co bardzo go osłabia ;p

Rób bicheon, na wysokim lvlu nie będziesz się martwił, że padniesz od byle nubka

Opublikowano

Ja proponuje Bladera zrobic bardzo dobry do pvp mozna powiedziec ze prawie niepokonany czeste bloki mocne kombo i ladnie wygladajace duzo defa szybkie uderzenia podwojne poprostu niszczy kazdego. Ale jest jeden minus czesto zdarzaja sie problemy z expem postac jest bardzo powolna jesli chodzi o zabijanie mobow ale jak bedziesz spamowal kombosami to zjedziesz szybciej potworka niz glavier 1-40 bedziesz mial problemy z expem potem tez ale juz mniejsze a jak chcesz zobaczyc co lepsze to zobacz sobie filmiki na yt jak blader jedzie kazdego

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Blader i DMG ? Te słowa się nie łączą koledzy... To jakiś ponury żart a nie hit, nie combo. Glavier wbija porządnie critki (lepiej raz a mocno a nie 10 razy a słabo, bo chinol puści 50 potów a euro 10x zmieni na clera i się wyleczy...) i można kosić. Wgl blader tylko na lurera na słabych mobkach się nadaje - bo aggro i tak nie weźmie jak warrior; pvp ubolewa na kij taka postać ? Wiem, bo sam miałem i bynajmniej to, że żyłem te 10 minut poniewierany przez kogokolwiek zanim wbije mu się crit waląc w niego kolejnymi seriami nic mi nie dało... Glavier to sama przyjemność ;)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Jesli str to glavier =)

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

Ja mysle ze Blader / Fire / Force to nawet kosiarka. Sam zaczelem robic reskill na force i powiem ze na 80 lvlu force juz ladnie daje ...

deejay-logo.gif

Serwer: HERA: Fight_PL , SlumS , Nikorausu

Przepraszam, że nie piszę Polskich znaków.

Opublikowano

Pewnie postać na elitesro ?

Ja poleciłbym Ci Dual blade/glavie/fire tak jak to już ktoś wcześniej zrobił.

Dlaczego ? Sam wybierasz czym chcesz grać, jedno się znudzi drugą opcją możesz machać.

Pvp tutaj to już trzeba być wprawionym, blade i wbijanie statusów + KD dobijanie ofiary *SWITCH* na glavie i po prostu kwestia najczęściej obrotówy. Możesz korzystać z defów 15-to sekundowych które dają sporo a masz obydwa co jest sporym plusem.

Powiem tyle że kiedyś miałem taką postać za czasów ecsro (debufy nie działały) a jednak postać okazała się od tej najlepszej strony, pvp jak i pvm były na najwyższym poziomie.

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^