Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Elitemt2 Exp

Shakers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam na serwerze prywatnym Elitemt2 ninje 110lvl. Sobotami jest 200% expa. Chce wbić wyższy lvl. Słyszałem od paru osób ,że podobno w av2 na tych początkowych moobbach leci więcej expa niż nazinach. Jeżeli może mi ktoś powiedzieć gdzie expic an takim lvl będę wdzięczny.

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

Cześc! Gracze z tego serwera źle ci mówili. Opłaca się expic na ,,Zinach'' Sam tam kiedyś grałem i wiem. Ziny! To moja wypowiedź.Niewiem jak sądzą inni.

asdby.png

Mnie to wali ,czy dasz mi tego + czy nie. Ważne ,że pomogłem.

Opublikowano

Tak na tych na początku bardziej się opłaca, ich jest więcej i dają podobnie expa, a obrażenia zadają o duże mniejsze. :)

Opublikowano

Witam posiadam na serwerze prywatnym Elitemt2 ninje 110lvl. Sobotami jest 200% expa. Chce wbić wyższy lvl. Słyszałem od paru osób ,że podobno w av2 na tych początkowych moobbach leci więcej expa niż nazinach. Jeżeli może mi ktoś powiedzieć gdzie expic an takim lvl będę wdzięczny.

Na jak masz 5 spotów normal to wiecej niż na zinach . Do 110 na zinach a potem na normalnych

Opublikowano

Siema ;) Jestem graczem z ELITEMT2 i powiem Ci, że super Leci exp na zinach :P jeśli będziesz chciał to Cie zaprowadze na 2spoty koło Siebie gdzie jest full zinów ja na 100lvl dostaje ok.10% expa za spota sura wp

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Grałem kiedyś na "EliteMT2" i większy exp jest na zinach...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...