Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Pytania] Początki .. od czego zacząć :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przez ostatnie dni zinteresowałem sie grafiką . dokładniej sygnami, chciałbym umieć taką zrobić . :D

oto moje pytanka, wy powiedzcie co najlepiej zrobic . :D

1. Jakiego programu uzywac ? Dokładnie jaką wersje na początki oraz najlepiej darmowa wercja, lub trial na 30dni . :D ( kto ma orginał a kto nie i jak kozystac wiedziej niz miesiąc ? ) :D - bo narazie nic nie mam .

2. Od czego zacząc .. co robic na samym początku w programie.. (poradzcie to co najlepsze, bo juz wiecie z doswiadczenia od czego zacząc . :P )

3. Prosze o wszelkie poradniki dotyczące nazw tych łatek czy czego tam ;p coś tam było .. : D

Najwazniejsze dla mnie jest p. 1 i 2 .

Prosze o odp ! pozdr. hawaj

1355504898-U363840.png

Opublikowano

1. Polecam Adobe Photoshop jeżeli chcesz się spełniać w foto-manipulacjach, layoutach stron itd. Sygnatury oraz avatary także podchodzą pod PS'a. Jest on niestety płatny, lecz posiada darmową, 30 dniową wersję. Po ukończenie tych 30 dni możesz go zakupić lub wymienić na darmowy program graficzny GIMP, lecz w nim nie liczyłbym na ładnie wykonany design, czy foto-manipulacje.

2. Zacznij od czego chcesz. Możliwości jest dużo, ale jedno jest pewne- czytaj od samego początku poradniki, jeżeli chcesz się szybko nauczyć :).

3. Jedyny plugin, który być może się przyda to Topaz.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...