Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam problem z grą. Jak odpalam grę to wyskakuje mi takie coś :

bld.jpg

Uploaded with ImageShack.us

I tu moje pytanie jak temu zaradzić ;/

(przepraszam że nie ten dział ale nie wiedzialem gdzie to dać jeżeli to możliwe to proszę o przeniesienie tematu do własciwego działu ) (gra to half-life:source)

Proszę nie pisać postów nie ten dział itp. bd raportował

Edytowane przez siewka181
mojasygnan.png

Opublikowano

Pobierz i zainstaluj c++ i netframework 4.0 ale nie wiem czy to pomoze...zrob reinstal gry lub pobierz instalke z innego zrodla-moze ta jakas uszkodzona jest...

Opublikowano (edytowane)

od kolegi pożyczona i taki błąd jest odrazu po instalacji.. mam netframework 4.0 a do wracająć c++ to mam 2006,2008 i 2010

mojasygnan.png

Opublikowano

Gra oryginalna? Tak jak napisał misiekantos, zainstaluj biblioteki c++ redistributable 2008 i 2010 bo po screenie widać że coś z nimi nie tak. Jak to nic nie da to reinstall gry. , chociaż wątpie aby ten reinstall coś dał.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano (edytowane)

powiem tak reinstalowałem gre kilka razy.gra nie jest oryginalna ponieważ nie ma oryginalnej wersji half-life:source jest to poprostu hl1 o zmienionym silniku przez fanów (ze steamu jest):D co do biblitek c++ mam 2006,2008,2010 (inne gry działają poprawnie a ta jakoś nie chce) Proszę o linka do strony z tymi bibliotekami spróbuje reinstal :D a naetfamework mam do +4.0

mojasygnan.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...