Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Exp w v2 staty bodasa

Bartezzz123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Exp v2:

Ile będzie mi leciało % za grupki na 45 lv

Staty:

W statach u bodasa powinno się iść: 2 siła 1 pż

Poszedlem max pz i teraz sądzę ,że lepiej iść w zrecznosc niz sile...

Czemu wszyscy sądzą odwrotnie,przecierz lepiej żeby bodasa po mniej bili niż on je po więcej ?

Zna ktoś racjonalne wytłumaczenie dlaczego lepiej dawać w siłe ?

Opublikowano

Co ci z wiekszej ilosci mobow jak ich nie ubijesz ? ;-)

Mysl logicznie - lepiej wziac 2 grupy i rozprawic w 10s czy 4 i bawic sie minute?

Opublikowano

Sila dodaje ataku bodemu( z hitow i skili) a zrecznosc tylko uniki...a poza tym sila zwieksza dmg aury a ona zwieksza dmg z hita i ze skili...i wlasnie dlatego trzeba dawac w tego stata.

A co do v2 to ciezko powiedziec ile ale bardzo dobrze xD

A jak bedziesz mial marmury i buffa to gon na szpony i cisnij po 1-2 grupki.Wtedy 60 wbijesz w mgnieniu oka:P

Opublikowano

A tak bardziej z tym expem w v2 ?:D

Poszukaj na mpc albo na google sa poradniki jak expic na poli...ludzie juz tam od 40 expia...dal bym ci linka ale na telefonie jestem...ale uprzedzam ze trzeba duzo wydac na marmury.

Bo normalnie na tym lvl nie opyla sie tam isc bo zwyczajnie nie bedziesz dawal rady.Ja tam expilem bodym od 61lvl z bardzo dobrym ep i bylo ciezko...tylko, ze jeszcze wtedy nie bylo bonow +2k pz...

@edit

Nie mysl, ze jak pojdziesz w zrecznosc to uciagniesz dwa razy tyle mobow i juz napewno nie na v2...tam co najwyzej po 1 grupce xD

Opublikowano

Taak i chcesz z iloscia str 15 bic te potworki? Chcesz, baw sie. Kup sobie zwoje resetu i zobaczysz, ze jest to bezsensowne rozwiazanie. Do v2 max str, a reszta w wit.

:)

Wracajac do tamtego, z 90zr i 10str mowisz, ze tylko 10s? :D

edit:

Blogoslawienstwo na P, Aura G , 45lvl + rib 45% sr + 10% do pz + 1,5khp w itemach i wezmiesz polowe najwiekszej komnaty. Tak dla ciekawskich:D

Opublikowano

Taak i chcesz z iloscia str 15 bic te potworki? Chcesz, baw sie. Kup sobie zwoje resetu i zobaczysz, ze jest to bezsensowne rozwiazanie. Do v2 max str, a reszta w wit.

:)

Wracajac do tamtego, z 90zr i 10str mowisz, ze tylko 10s? :D

edit:

Blogoslawienstwo na P, Aura G , 45lvl + rib 45% sr + 10% do pz + 1,5khp w itemach i wezmiesz polowe najwiekszej komnaty. Tak dla ciekawskich:D

Jesli masz na mysli szpony to raczej watpie ale nie mowie, ze nie...tylko skad wziac kase na takie wyjebane eq...

A dlatego na poli bo bijesz duzo wiecej...a bez za dlugo ci bedzie schodzilo...

Opublikowano

szpony szpony ;)

Eq bonuje więc jakieś tam będzie ;D skile jedynie będą m2-m4;/ sądzę ze z ok.13k pz ribkiem sr ok 40 % i deffem ok 400 cos zwalcze ;D No i nie zapomnijmy o tych marmurkach :)) Tylko właśnie ile mi tam będzie leciało expa z grupki,bo drązymy temat a ja nadal czekam na odpowiedz ...

Opublikowano

Sprawdzone na szponach. No wlasnie, na pl nie oplaca sie grac. Tylko wersja sg teraz:)

Privy to samo - chyba, ze ktos chce pograc dla zabawy przez okres wakacji.

edit:/

Z tym expem to pewne ze wiecej niz v1 i BO. Czekac musisz na jakiegos gracza z Twoim lvl :]

skoncz z plem..

Opublikowano

Sila dodaje ci wieksze dmg ze skilli i dmg a zrecznosc uniki powiem szczerze ze uniki malo daja.. na ninji mialem 100 zrecznosci to nie zauwazylem ze czesciej unika... szczerze powiedziawszy w ogole...

Opublikowano

Moze pojsc czy pojdzie ? :/

Idź i sprawdź co za problem ? nikt za ciebie tego nie sprawdzi .. :rolleyes:

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Chyba każdy wie że "body" jest szybką postacią która bez siły za dużo nie zada...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...