Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinka komputera przy włączeniu CFa

Mr.Minax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie. Kiedyś długo z kumplem grałem w CFa i naszła nas chęć, zagrać znowu. Kolega ściągnął instalkę, zainstalował u siebie na Viście i mu zadziałało bez problemu. Wrzucił mi tę samą instalkę na Pendrive. Zainstalowałem CFa u siebie na kompie. Wszystko się spachowało. Kiedy już wszystko się załaduje i ma wyskoczyć gra, to wyskakuje mi okienko białe tak jak bym włączył CFa na window modzie, a nie na full, z kursora robi mi się klepsydra i komputer mi się wiesza. Pomaga tylko reset. Wiadomo może czemu to może być spowodowane? Kiedyś grałem na innym, lepszym kompie, ale tego komputera wymagania starczają. 512 RAMu, Grafa 256mb GeForce 6200, 3.06 GHz Pentium Celeron. Generalnie mam 2 kostki RAMu po 256 i są one innej firmy. Słyszałem, że to się może gryźć, lecz wątpię żeby to była przyczyna. Internet Explorer wersja 6. Daję + bądźminusy (jak kto woli) za odpowiedź.

@Edit:

Mit o kostkach przełamany. Na 1 kostce dzieje się to samo.

Edytowane przez Mr.Minax
Opublikowano

Kolega ma podobny komp u niego się CF i np. jakaś mapa długo ładuję ale jakoś chodzi :} więc nie wiem czym w problem może zrób formata to na 99% pomorze :P

E6c9g1v.gif

Opublikowano (edytowane)

Chłopie Cf potrzebuje min 512(chyba,z ttego co czytalem) ram wiec jak ty chcesz sobie zagrac, przeciez komp do pracy tez potrzebuje jakas czesc tej pamieci, wiec nie dziwie sie tobie ze ci sie zawiesza...Dokup sobie jeszcze 1 to napewno bedzie lepiej

Tez mialem kiedys z tym problem i dokladnie taki sam jak twoj alle sobie dokupiłem 512 i smiga.;D

Edytowane przez stefix powraca

Walnij + co ci szkodzi ;).

8404257_4_1.png

stefanx.jpg

ohr5eg.gif

Opublikowano

Dobra. CF działa. Usunąłem Avasta, jeszcze raz zrzuciłem instalkę z pendraka na komputer, zainstalowałem na 2 partycji i śmiga. Tylko blokada na region... Miałem stare konta, ale nie działają. Więc ściągnąłem Hide My IP, zmieniłem sobie IP na takie z Ameryki, zrobiłem konto nowe, ale nadal to samo... Ma ktoś może jakieś wolne sprawne konto, lub mógłby mi ktoś pomóc ? Bardzo bym prosił.

Opublikowano (edytowane)

hmmm.no ja mam 3(jedno nawet wysoki lvl prawie belka tylko strasznie zniszczone. tam jest z dobrych broni tylko m4a1.;/) tylko ze nie znam e-mail ani sequrity a haslo i login jest.;d

http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=3168952&tb=w

http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=9812050&tb=w

http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=10775295&tb=w

hah to 1 to gralem na nim kiedys a te 2 to do hakow byly mi potrzebne jak bedziesz któres chcial pisz na pw

ale tak jak mowilem niestety nie mam sequrity ani e-mail.;/

albo napisz mi swoje tam haslo login sequrity e-mai jakie bys chcial miecl na pw to spobuje zalozyc ale nie obiecuje.;/

Edytowane przez stefix powraca

Walnij + co ci szkodzi ;).

8404257_4_1.png

stefanx.jpg

ohr5eg.gif

Opublikowano (edytowane)

stefix, napisałem w sprawie konta Prywatną Wiadomość. Możesz, jeśli chcesz napisać na gg 13350072 albo napisać do mnie Prywatną Wiadomość.

Edytowane przez Mr.Minax