Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

a6W które ćwiczenie najwięcej daje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

ćwicze od jakiegoś roku. nie szczególną uwagę przykladałem co do brzucha. myślalem nad aerobiczną "6" weidera. jeśli chodzi o ilość potworzen dla mnie nie ma problemów lecz nie chce mi się robić aż 6 ćwiczeń choć wiem że dużo dają.

mam do was pytanie które z tych cwiczen http://wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html daje najwięcej? ja dostosuje się do ilosci potworzen lecz nie wiem które z nich bedzie dla mnie najlepsze? prosił bym wybrać jedno max 2 ćwiczenia. dziekuje;]

;]

Opublikowano

Rób abs2 bo a6w jest chujowe i bez problemu robi je byle jaka lala z fitnessu.

abs2? mogl bys mi podac do tego linka? bo nie kojarze tego skrótu;]

;]

Opublikowano

abs2? mogl bys mi podac do tego linka? bo nie kojarze tego skrótu;]

Nie dam ci linku idioto. Wpisz w google. "Ćwiczenia abs2" i masz. Kurwa, tak ciężko?

RAsfepN.png
Opublikowano

Rób abs2 bo a6w jest chujowe i bez problemu robi je byle jaka lala z fitnessu.

Zgadzam się z Osamą, abs2 jest lepsze od a6w. Robiłem a6w przez miesiąc i nie było prawie żadnych efektów. Po za tym w a6w jest 6 ćwiczeń które ciągle się powtarzają, a w abs2 jest kilka poziomów różnych ćwiczeń.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

same cwiczenia na brzuch to tylko 1/2 sukcesu

zeby WIDZIEC efekty powinnes miec

1. diete na ujemnym bilansie kalorii (spalic tluszcz)

2. robic cwiczenia na brzuch bieganie,a6w,abs2,inne duperele (aby miesnie brzucha rosly)

chociaz to roznie bo inni nie maja diety robia cwiczenia na brzuch i maja efekty dobre

a drugi ma diete robi cwiczenia i ma marne efekty to juz od genetyki zalezy od aktywnosci fizycznej w dzien i od bf czyli ile tluszczu masz na ciele lub na parti ciala

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

same cwiczenia na brzuch to tylko 1/2 sukcesu

zeby WIDZIEC efekty powinnes miec

1. diete na ujemnym bilansie kalorii (spalic tluszcz)

2. robic cwiczenia na brzuch bieganie,a6w,abs2,inne duperele (aby miesnie brzucha rosly)

chociaz to roznie bo inni nie maja diety robia cwiczenia na brzuch i maja efekty dobre

a drugi ma diete robi cwiczenia i ma marne efekty to juz od genetyki zalezy od aktywnosci fizycznej w dzien i od bf czyli ile tluszczu masz na ciele lub na parti ciala

moja przemiana materii pozwal mi na zjedzenie bardzo dużej ilości kalorii i nie przytyć;] mam 16lat waże 55kg mam 163cm wzrostu zdarza mi się zjesc kilka nascie czekolad i slodyczy na tydzien i ani kg wiecej;]

masy jako tako na brzuch mi nie trzeba gdyż uważam że musze tylko wyrzeźbić te mięśnie które mam. wiec chyba by spalic tluszcz są ćwiczenia a drugie mi nie trzeba. tak przynajmniej mi sie wydaje. więc które ćwiczenie z a6w mi polecacie najbardziej? JEDNO prosił bym gdyż wraz z czasem ilosc powtorzen wciąż by rosła;]

;]

Opublikowano

wiec ktore waszym zdaniem cwiczenie z a6w daje najwiecej?

Żadne. ALbo wszystko albo nic. I nie a6w a abs2. I jak nie masz drążka to możesz zastąpić to ćwiczenie robiąc dwie serie wymachów prostych nóg do przodu na leżąco.

Przy twoim metaboliźmie nie ma co liczyć na szybkie efekty. Najszybciej by było je widać gdybyś miał trochę tłuszczyku, już po 1 dniu treningu. A tu wychodzi, że jesteś chudy jak szczapa.

RAsfepN.png
Opublikowano

szczypa mlo powiedziane ; D tzn co zrobic by byly naprawde widoczne? bo jesli chodzi o to to są wypracowane lecz chcial bym by je bylo widac bez napinania

;]

Opublikowano

szczypa mlo powiedziane ; D tzn co zrobic by byly naprawde widoczne? bo jesli chodzi o to to są wypracowane lecz chcial bym by je bylo widac bez napinania

Musisz dużo jeść... Ryż, kurczak, białko, sery, twarogi, jajka, ryby itp.

RAsfepN.png
Opublikowano

nie obraź się ale jem tyle że nie uniosl bys tego co ja zjem;]

a le co do cwiczen;] jak to do cwiczen to jak? bo myslalem ze 5cwiczenie czyli :

5. Unosimy klatkę piersiową mając ręce zaplecione na karku. Podnosimy na zmiane raz jedną nogę raz drugą tak jak w ćwiczeniu 1 i 3. Różnica polega na tym, żę w tym ćwiczeniu nie zatrzymujemy nogi przy maksymalnym napięciu mięśni, lecz robimy niejako rowerek.

Nogi zmieniamy 5-15 razy.

bylo by najlepsze?

;]